Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fhgyfyutt

mam sposob na meza:-)

Polecane posty

Gość fhgyfyutt

a ja znalazlam sposob na to zeby wiedziec gdzie aktualnie znajduje sie moj maz:-)

Gość lllalllunia
zainstalowalas to cos tam GJD (gdzie jest dziecko ? ) ;)

Gość lllalllunia
hehe, sama tez to wypróbuje :P

Gość fhgyfyutt
Nie wiem gdzie jest mężuś, bo zostawił komórkę w domu :P

Gość lllalllunia
ale ja nie mam meza ;P

Gość mój HTC
też ma tą aplikację sesesese drżyjcie panowie kobiet które to mają ;)

Gość lllalllunia
moze ma glu[iego męża? ;P

Gość lllalllunia
głupiego*

Gość lllalllunia
szejtan - że ja? jakos tak mi sie napisalo ;)

Gość fhgyfyutt
dostalam smsa z sieci ze moge tak zrobic.Wyslalam jego nr a zaraz potem na jego kom przyszla wiadomosc z pyt czy sie zgadza.odeslalam smsa z jego kom i teraz moge w kazdej chwili go sprawdzic gdzie jest a on nawet o tym nie wie:-)

Gość fhgyfyutt
informacje o namierzaniu dostal tylko raz,z pyt sie zgadza.Teraz juz nie jest wogole informowany o tym

Gość mata12
i na prawde to działa?:P więc gdzie jest teraz ? Jak to działa?

Gość fhgyfyutt
nie no.mowie powaznie.Tez myslalam ze bedzie informowany o tym za kazdym razem,ale odeslalam do nich smsa i dostalam wiadomosc ze na jego kom zaraz przyjdzie sms z pyt czy sie zgadza,jak potwierdzi to usluga jest aktywowana(przez. kilka mies za darmo) i ze juz nie bedzie informowany o namierzaniu.Sprawdzilam to i faktycznie,nic do niego juz nie przychodzi.

Gość fhgyfyutt
nie no.mowie powaznie.Tez myslalam ze bedzie informowany o tym za kazdym razem,ale odeslalam do nich smsa i dostalam wiadomosc ze na jego kom zaraz przyjdzie sms z pyt czy sie zgadza,jak potwierdzi to usluga jest aktywowana(przez. kilka mies za darmo) i ze juz nie bedzie informowany o namierzaniu.Sprawdzilam to i faktycznie,nic do niego juz nie przychodzi.

Gość stara torba cementu
myslałam że to ja jestem nienormalna, bo brak chłopa bo nieudane związki bo zgorzkniałam bo mam paranoję i doszukuje się w ludziach samego zła, że mi xle i mnie skrzywdzili xli ludzie z lasu i wogóle padaka i srom to moje zycie, 40 na karku, jeno pies i xbox w domu...uznałam się za wariatkę....ale to co robicie wy....śledzenie własnego męża????? WTF? to chyba jednak dobrze że go nie mam, i chyba nie jestem aż tak bardzo nienormalna widze że kobiety w związkach tez sa kretynkami nie tylko te samotne :-)) miód na moje serce, poczułam sie lepiej dzieki wam, ale wam wspólczuje bardzo..

to prawda, ja w erze (obecnie T-mobile) miałam to kiedys, sprawdzalysmy to z siostra jakis rok temu moze.. nie pamietam jak to pokazywalo ale ulice moze czy jakies okolice miejsca w ktorym sie "namierzana" osoba znajdowala.. jakos tak, ale pewna nie jestem

Gość olewkka
twoj maz jest sprytniejszy bo cos wyczul - nie zabral ze soba telefonu a ty nie wiesz gdzie jest

Gość fhgyfyutt
telefon ma przy sobie. kazda mezatka wie o czym ja mowie....faceci nie sa swieci.Moj nie raz mnie zawiodl niestety,zaufanie spadlo...przyzedl taki okres czasu ze ja MUSZE wiedec gdzie on jest.Dla wlasnej spokojnosci. jak ktos wczesniej napisal to tak,pokazuja sie 3 ulice w jakich poblizu osoba namierzana sie znajduje.

Gość A orange to ma?
Jak to włączyć ?

Gość A orange to ma?
Drżyjcie niewierni mężowie :-)

Gość W jakiej sieci to masz?
?

Gość kkaaasssiiiiaaaaaaa
skoro zawiódł twoje zaufanie to pomysł nie jest zły. Jeśli mój facet w przyszłości będzie "podejrzany" to być może postąpię tak samo. Poki co ufam mu bezgranicznie:)