Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam sms 30 - w których straszy

sytuacja z dnia wczorajszego i dzisiejszego popołudnia - jak nadam się bronić

Polecane posty

przed tym id...ta? wczoraj wieczorem weszłam na czata pierwszy raz od szkoły średniej rozmawiałam z pewnym gościem, bardzo nie ufnym, na początku śmieszyło mnie to, później irytowało, potem wykończyła rozmowa zadawał pytania - ja odpowiadałam (wiem głupia jestem) oczywiście w nic nie wierzył, w zdjęcia, w pracę, absolutnie nic na koniec po 4h wyzwał mnie od idiotek, etc jak się dzisiaj okazało była jego dziewczyna pracuje teraz w kierownictwie firmy w której pracuje i dzisiaj po rannym meetingu - mail że prosi o spotkanie ze mną poszłam nieświadoma niczego - okazało się że gość z którym wczoraj pisałam, prosił ją by sprawdziła mnie nie chciałam dać mu wczoraj żadnych dowodów - bo po co, kawy mi się odniechciało zupełnie i rozmawialiśmy w atmosferze śmiechu - dała mi nr telefonu do niego zadzwoniłam błagałam o spotkanie, zgodził się po 30 min spotkaliśmy się w KFC koło Makro - krakowiacy wiedzą gdzie weszłam poprosiłam o zimną kawę ze zdjęcia które mi ta dziewczyna pokazała rozpoznałam go podeszłam z kawą do stolika, spytałam czy to on - by wtopy nie zaliczyć widziałam zdziwienie jego że to jednak ja spytałam czy po pracy - odpowiedział że tak, jest inspektorem czegoś tam powiedziałam że zajmę tylko chwilkę i wylałam kubek dużej średnio ciepłej kawy na jego białą koszulę, wyszłam hah to zdziwienie innych i jego bezcenne teraz wydzwania, pisze sms i straszy że jest kimś tam i może więcej dzwonił 45 razy co mam robić denerwuje mnie to posądzić się go da mam sms 30 - w których straszy mnie, że po mnie etc

nie dodałam istotnej kwestii - ta dziewczyna, która wysłała mi maila to jego EX dziewczyna

Gość citrosept sprobuj
naprawde jestes taka idiotka ze po takiej rozmowie dajesz swoj numer i zdjecia i piszesz o sobie? :O

Gość gfhfghgfh
po to hu j się z nim spotykałaś? głupia jesteś czy jak?

nie dałam mu swojego numeru numer mam od jego eks dziewczyny która pracuje w yej samej firmie co ja tylko na wyzszym satnowisku on prosił ją by mnie sprawdxziła

Gość citrosept sprobuj
az dziw bierze, ze ludzie sa takimi kretynami by na czacie o sobie podawac szczegolowe informacje i wysylac zdjecia. mam nadzieje ze to prowo.

Gość citrosept sprobuj
ale po co mowilas jak sie nazywasz i zdjecia wysylalas?

to nie prowo wiecie ja się nie boje ale chce się jakoś odegrać

imię i nazwisko mam w mailu mam 2 obywatelstwa polskie i niemieckie imie i azwisko niemieckie i od tego momentu już w nic nie wierzył chciałam mu pokazac ze ja to nie wymyslona postac tylko ja

Gość citrosept sprobuj
odegrac? sama prowokujesz, ty wez porzadny rozped i jebnij glowa w sciane, moze ci sie klepki na wlasciwe miejsca poprzestawiaja

Gość citrosept sprobuj
sorry trzeba byc skrajnym idiota. nie podaje sie swoich danych obcym obobom w internecie

chitroset - nie chrzan zes taki ideany

mam sms 30 - w których straszy to jaka w końcu ta kawa zimna czy srednio ciepła?:D I jak miała Cie laska sprawdzic heh przez czata tak sie dowiedział?:D heh zabawna ta historia

kiwi czytaj ze zrozumieniem nie bede pisac takich szczegolow - poprosilam o zimna kawe dostalam sredniocoepla

Gość citrosept sprobuj
nigdzie nie napisalam ze jestem idealna, ale podaje sie swoich danych osobowych i nie wysyla zdjec przypadkowym osobom na czata, to nie jest zbyt bezpieczne

Gość co za idiotka!!!
Zgłupiałaś naprawdę. Aż trudno uwierzyć, że można być taką idiotką. Ujawniasz obcemu facetowi o sobie informacje dzięki którym mozna cie bardzo latwo namierzyc. Jak on to robi - wkurzasz sie i wdeptujesz jeszcze bardziej, umawiasz sie na spotkania ujawniasz swoj numer telefonu, doprowadzasz faceta do szalu (nikt by wylania kawy nie przyjal z anielskim spokojem) po czym wściekasz się, ze facet do ciebie dzwoni i jeszcze myslisz jak sie nam odegrac/ Za co, za wlasna smiertelna glupote????

a laska sprawdzila mnie - pracujemy w 1 firmie ta laska to jego eks teraz ona pracuje w HR - odpowiednik dzialu personalnego kiest menagerem tego działu

Gość gfhfghgfh
autorko weź idź do psychiatry

Gość co za idiotka!!!
Czyli do tego narobilas sobie jeszcze gowna w pracy. Moje gratulacje.

Gość co za idiotka!!!
Wiemy co to jest HR, kochanie.

napisał "już nie żyjesz" tak pisze inspektor w panstwowej firmie?

Gość przestań kłamać
skoro poprosiłaś o zimną, to nie mogłaś dostaś średniociepłej:O

na szczescie nie narobilam gowna bo smialysmy sie z tego informacja jest pufna miedzy mna a nia i dala mi jego nr telefonu

Gość citrosept sprobuj
to musi byc prowo, nie wierze ze dorosle kobiety moga miec taki malutki rozumek :O

Gość czy ty nienormalna jestes czy
Czy ty nienormalna jestes czy jak??? Sadzisz ze tak smakowita historia zostanie miedzy wami. Połowa firmy zapewne juz wie.

o matko liczylam na jakies podpowiedzi no nic jakos te sms jego wykorzystam mam lekcje na przyszlosc 0 czatu i zadnych danych o sobie dzięki i dobranoc

Gość no nieprawdopodobne
Do tego laska jeszcze jest zadowolona z siebie. Bossssshhhhh...

nie wie obowiazuje u nas zasada poufnosci - jest mocno przestrzegana i za niedozwolone praktyki wyleciało naprawde sporo osob wiem ze zostanie to miedzy nami dobrej nocy zmykam

Gość citrosept sprobuj
nawet jesli, to trzeba byc naprawde, ale to naprawde glupim by tak robic jak ty. niestety, ale swiadczy tylko i wylacznie o tym, jak nieodpowiedzialna jestes i jak pusto masz w glowie.