Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dannusia

Ile dziewczynki w wieku 2-3lat mają

Polecane posty

Gość Dannusia

centymetrów w pasie?

Gość Dannusia
ile...35,40,50,60?

Gość Dannusia
Byłam dzis na ciuchowych zakupach z centymetrem krawieckim bo kupowałam dla dziewczynek Mierzyłam w pasie niejedne spodnie na 104 i wychodziło mi do 60cm w pasie Zastanawiam się teraz jak to sie ma do rzeczywistości i do tego że niektóre dorosłe kobiety mają 60cm w pasie?

Gość portki tzr kupowac
z dziecmi zeby zmierzyły

Gość Dannusia
poważnie? Nie wierze że tak robisz Normalnie nie uwierze. Która dwu trzylatka dałaby sobie mierzyć stos spodni? Ha ha ha ha ha kosmos jakiś!

dzieci w tym wieku mają jeszcze dośc wystające brzuchy, a spodnie często są szyte na wyrost - synowi w tym wieku notorycznie coś trzeba było ścieśniać (jest takie słowo?), mimo, że miał duży brzuch, co rusz jakaś gumka była wszywana

Gość Dannusia
A i tak wiem że to przez muzykę tylko i wyłącznie no i konik ładny:D Moja tez ma bębenek taki a mimo to wszędzie gumki wszywam Dziś kupiłam 5par spodni ale ani jednej nie zmierzyłam jej w sensie ubierając na nią Jak jej nigdy ubrań nie przymierzałam za to jak dzika z centymetrem krawieckim w sklepach buszuję między wieszakami półkami.

Gość Na dziecku mierze
jak to ktora? np moja? i to nie jedna Bralam i biore dzieci ze sobą do sklepu, wchodze do przymierzalni,mierze na niej kilka par i wybieram najjwlasciwsze A na kaprysy dzieci nie mam tolerancji ,tak samo jak z kupnem butow.Trzeba przymierzyc i koniec.Nie ma czasu na pieszcenie sie i prszenie nie wiem ile Problemow zadnych nie mam z dziecmi

Gość Na dziecku mierze
to kiedy masz zamiar dziecku przymierzyc cos w sklepie? jak bedzie miec 15 lat? to juz sama sobie bedzie cos kupowac bez twojej ingerencji

Gość Dannusia
O ja pitolę to ja sie do ciebie zapisuję na naukę wychowywania dzieci bo ja sobie nie wyobrażam swojej w przymierzalni mierzącej kilka par spodni-o ja o ja! Oczami wyobraźni widze jak wykręca ją tak jak przy sraczce albo ztwardzeniu ciężkim i wydaje z siebie podobne nawet dźwięki w postaci jęków stęków i nawet jestem przekonana że prędzej by tą kupę zrobiła niż te spodnie zmierzyła:D

Gość Na dziecku mierze
To sie nie cackaj z nią a ni nie piesc!!U mnie nie bylo pzooiwlenia na takie chimery i koniec U zdadego z dzieci nie bylo takiego poblazannia ze onoi nie chce. Od poczatku to ja stawialam na swoim a nie dziecko mi tu fanaberie odstawialo Ja jestem matką i ja rządze dzieciom co mają robic a nie one mną.Inaczej bym nic nie ogarnela jakbym tak dzieci mna dyrygowaly Musze kupic spodnie czy buty i trzeba przymierzyc, nie ma ze nie chce

Gość Dannusia
Na dziecku mierze -a wiesz że często się nad tym zastanawiam-no może nie koniecznie kiedy w przymierzalni będe mogła jej coś przymierzyć,co kiedy w ogóle będe mogła ją ubierać bez patrzenia na jej wstręt do ubierania i słuchania tego jakie męki i katusze przechodzi w trakcie. Zasanawiam się kiedy sama zechce to robić-czyli sama się ubierać:D Czasami myślę że poprostu nigdy-masakra!

Gość Na dziecku mierze
Dalej uulegajcie i ustepujcie swoim "pociechom" z ktorych za jakis czas zadnych pociech nie bedzie bo was sterroryzują jak to robią jzu w wieku 2-3 lat Katastrofa jak z wami wasze dzieci postepują, chyba rolami sie zamieniliscie.Nowoczesne mamuska:o :o Jeden wielki pisk ,krzyk jak teraz do sklepu sie wejdzie co wam dzieciaki odwalają

Gość Dannusia
Dziś się sama w łazience rozebrała ze spodni i majtek Stojąc mówi tak:najpierw to(i ściąga spodnie)potem to(i majtki zsuwa)a teraz usiąść(siada na ręczniku)i wdół(wyciąga nóżki ze spodni i majtek)brawo udało się,ładnie? I to się jej zdarzyło może 3raz w życiu? Potem ja mówię że skoro taka dzielna to niech zdejmie bluzkę.niestety wyższa szkoła jazdy i tylko się skrzywiła popatrzyła na mnie i mówi-niiiieee....

sama nienawidzę zakupów, więc nie widzę powodów katować dzieci przymierzaniem iluś par spodni... kupuję i zwężam, albo oddaję, jedynie buty mierzymy...

Gość Dannusia
Niechęć do takich manualnych łamigówek obserwuję u niej od samego początku Z manualnych rzeczy to coś takiego jak nawlekanie koralików na druciki bardziej. Ale za to ma inne mocne strony-cóż nie można mieć wszystkiego.

Gość Dannusia
Ale co, to znaczy że ile mają takie 2-3 latki w pasie? Moja ma 50cm Modelką to ona nie będzie;)