Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość +wjpwda

jak wyglada wasz make up krok po kroku?

Polecane posty

Gość brak kolorów
układam brwi w regularne łuki, używam do tego odżywki do rzęs koniec, to wszystko smaruję też twarz jakimś zwykłym kremem, latem z filtrem, zimą oliwkową ziają, ale tego nie liczę jako makijaż, tak samo pomadki ochronnej, bezbarwnej

Gość lubię jesień tralala
krem podkład puder matujący kredka do oczu tusz czasem zamiast kredki cień

1. krem nawilżający 2. podkład na policzki 3. puder w kamieniu na całą twarz 4. kredka do brwi 5. czasem eyeliner 6. tusz do rzęs 7. czasem cień w kącikach oczu dla rozświetlenia i czasem bronzer do wykonturowania twarzy 8. błyszczyk

Kiedys trwał ok 40 minut z czego 30min poświecałam rzęsą .. bo mam tak niesforne, że musiałam się namęczyć zeby pomalować.. ALE.. Zrobiłam sobie 1do1 i teraz wstaje dokladnie o te 30 minut póżniej :D Używam rozświetlacz pod oczy (wczesniej krem) potem matuje pudrem w kamieniu , przyciemniam brwi. Robie lekką kreske na górnej powiece, maluje dolne rzęsy nakładam bronzer i voile :)

korektor pod oczy kredka, lub ciemny cień dla zaznaczenia konturów oka czasem kombinacja cieni ale częściej jeden bazowy kremowy tusz do rzęs i koniec

fluid kredka do oczu tusz to rzęs czasem jak mi się zechce róż do policzków, ale rzadko. Im mniej tym lepiej.

Gość gdahgda
krem podklad korektor puder brazer lub roz - zalezy od mojego widzimisie kredka do brwi eyeliner tusz pomadka lub blyszczyk

1.krem, 2.krem BB(w sumie to nie zawsze nakładam) 3.puder 4.brwi - układam i przyciemniam 5.czasami jakieś cienie, ale to zależy gdzie się wybieram 6.tusz do rzęs 7.róż+ rozświetlacz

Gość spóbuje coś napisać od siebie
żel do mycia twarzy (mleczko bez użycia wody) krem nawilżający podkład w kamieniu lub w płynie cień do powiek vipera tusz do rzęs max f 2000 calorie

Krem dotleniający Podkład Puder Coś na policzki eyeliner Cienie do powiek,wyraziste lub nie Tusz do rzęs Kredka do brwi To makijaż zwykły,dzienny W wieczorowym używam różne bazy,korektory i różne odcienie pudrów do cieniowania twarzy

tonik matujący krem matujący kredka do oczu podkład bronzer tusz do rzęs pomadka ochronna

Gość zawsze tak samo sie restauruje
- myje sie -podklad , bez kremu -cien do powiek -puder sypki -tusz -kredka gotowe

Gość keep warm
krem, podklad, korektor, puder, czasem roz, kredka do oczu, czasem cienie, tusz do rzes, czasem kolorowa pomadka

Myje twarz Krem na twarz Czasem korektor przy podkrazonych oczach Make up Maluje rzesy Puder na policzki Usta

Myje twarz Krem na twarz Czasem korektor przy podkrazonych oczach Make up Maluje rzesy Puder na policzki Usta

Gość Kissssingme
Kciukiem ,ktory z Lirene tak lubisz? Bo ja ostatnio uzywam rozswietlajacego,tego z pompka,i niezly wlasnie:)

Co sądzicie o tym BB z garniera??? Mozna nim zastąpić podkład??? Latem: - matuje buźkę - kredka lub tusz do rzęs Zimą - fluid - sypki puder - kredka lub tusz

Gość gość
ja codziennie nakladam fluid, puder, róż, tusz do rzęs, czasem eyliner. generalnie, niestety nie mam do tego talentu, wiec czesto korzystam z pomocy makijazystyki z metamorfoza studio. na jakies spejvlane okazje idealne wyjscie ;)