Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna może młoda

Problem z goścmi

Polecane posty

Gość panna może młoda

Nie mamy dużo kasy dlatego pomyślałam żeby zaprosić gości tylko na obiad i posztwić szampana a nie morze wódy. Po podliczeniu wychodzi mi 21 os łącznie z nami.

Gość gtuju
twój slub, twoja kasa - rob co chesz i nie przejmuj sie iinnymi

Gość panna może młoda
A narzeczony mówi żeby nikogo nie zapraszać tylko my i świadkowie i rodzice. Ja jestem w ciąży także i tak nie pije. A on mówi że to się nie uda bo nasi ojcowie to bedą narzekać.

Gość panna może młoda
Ci co sobie odpierdalają wesele ponad stan to puźniej klepią biedę jak noga się powinie a kredyt trzeba spłacać za to zajebiste przyjęcie

Gość panna może młoda
To że nie mam kasy żeby stawiac kawiory i wisky to nie znaczy że nie mam prawa wziąźć ślubu. Chyba że ślub z kasiastym partnerem ta mądrala nie wiem jakiej płci bierze.

Gość gtuju
tatusiami sie nie pzejmujcie -ja znam takich co wzieli slub tylko w obecnosci 2 osob swiadkow- a rodzinie powieidzieli potem

Gość nastepna co cipskiem
najpierw mysli a pozniej dopiero mozgiem :o

Gość panna może młoda
Już od dawna jesteśmy zaręczeni i ciąża tylko przyśpieszyła ślub, a nie była czymś co nas skłoniło w ogóle do tej decyzji. Mamy przejściowe kłopoty mieliśmy wziąźć slub w przyszłym roku po powrocie z pracy sezonowej.

Gość panna może młoda
Cieszymy się oboje z dziecka a butelka wódki to w lodówce już jest ale na tyle osób to mało trochę

nigdy nie zrozumiem takich bab jak ty autorko,nie rozumiem jak mozna planowac wspolne zycie nie majac kasy i w dodatku sprowadzac jeszcze na swiat dziecko

Gość panna może młoda
Może ty takie triki stosujesz, NIE MIERZ WSZYSTKICH SWOJĄ MIARKĄ

Gość panna może młoda
Będę tetre prała niedaleko rzeka jest.

Gość djdhjshsssd
Wysra bachora i bedzie biegac po zasilki z opieki za nasze ciezko zarobione pieniadze

Gość panna może młoda
Już trochę kasy wrzuciłam ze składek. Państwo nas okrada prędzej a zresztą zasiłek mi nie przysługuje także się nie martwcie.

Gość panna może młoda
Już trochę kasy wrzuciłam ze składek. Państwo nas okrada prędzej a zresztą zasiłek mi nie przysługuje także się nie martwcie.

Gość Ale bez prezentów
Pewnie,zróbcie tylko obiad z butelką szampana ale wcześniej poproście ewentualnych gości,że nie życzycie siebie prezentów i kasy:)

Gość panna może młoda
Też płace składki i mój facet także. Nie przysługują mi zasiłki.

Polska to wolny kraj każdy może , biedny czy bogaty , chory czy zdrowy masz prawo do decydowania ! zrób jak uważasz i ważne abyś była szczęsliwa i dziecinka była zdrowa 🌻

to ze napisalam oczywisty fakt ze planuje zycie i majstruje dzieciaka bez kasy to jest sfrustrowanie? raczej jestem zazenowana glupota tej dziewuchy a sfrustrowana to ona dopiero bedzie jak jej przyjdzie dziecko wychowywac i mam nadzieje samej na nie zarobic

Gość o jeeeeeeeeeeeeee
więcej kultury ludzie!!!!!! a Ty autorko nie przejmuj się wypowiedziami, oni mózgów nie mają, to gówniarstwo jest, nikt dorosły i wiedzący, że życie płata różne figle nie napisałby takich bzdur jak oni. Uważam, że nie powinnaś zapraszać gości skoro nie stać Cię na to, tylko rodzice i świadkowie, obiad, szampan. Znam takie osoby, które w ten sposób postąpiły i wcale nie dlatego, że nie miały pieniędzy a dlatego, że nie chciały przedstawienia jakie robi większość par. Kredyty, te sprawy a póxniej bida z nędzą, bo trzeba spłacać.

dosrosly czlowiek to planuje i mysli na co i w jakim czasie go stac,i tutaj nie chodzi o same wesele czy tez jego brak,ale o reszte zycia tej "rodziny" a pzoniej tacy jak oni zasilaja MOPS-y i reke wyciagaja po panstwowe pieniadze bo na mleko nie ma