Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość simala

czy ma ktos do sprzedania podwieszany poziom do lozeczka turystycznego?

Polecane posty

Gość simala

Witam, Chętnie odkupie podwieszany poziom do łóżeczka turystycznego prosze o kontakt simala@wp.pl

Gość ale chyba każdy model
łóżka ma inne poziomy. Jedne zapinają się na zamek, inne na jakieś rzepy, więc może nie pasować do Twojego...

Gość simala
chodzi mi o takie które montuje sie wieszając za pomoca plastikowych uchwytów na górnej ramie łóżeczka ;)

Gość simala
niestety wchodzi w grę tylko wysyłka do Szczecina, a może dałoby rade na mój koszt?? :)

Gość fgks
mama malpki-przeciez kurier moze odebrac paczke od ciebie!nie musisz chodzic na poczte.Jest to przeciez na koszt autorki,trzeba tylko o cene spytac czy sie oplaca.

Gość simala
mamo małpki więc ja może zorientuje sie od kuriera jak jest cena zabrania przesyłki od Ciebie z domu i wysłania do mnie na mój koszt?? jeśli będzie mi pasowało czy Tobie również ??:)

Gość simala
a Mamo Małpki powiedz mi okolice Katowic tzn. gdzie??? mam mame koło Gliwic więc moze by odebrała :)

ja dokładnie bytom . oczywiscie jesli kurier sobie wezmie ten poziom odemnie to jak najbardziej ;) u mnie i tak lezy i sie kurzy;p a zal bylo wyrzucic bo miesiac uzywany

Gość simala
Mamo Małpki czy moja mama może podjechać i odebrać osobiście??dostosuje się do dnia i godzin:) jeśli tak prosze o kontakt na mail simala@wp.pl pozdrawiam