Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mksndcklanmckasmc

Selekcja naturalna.....

Polecane posty

Gość mksndcklanmckasmc

SZwagierka na syna-na oko niby normalny 10ciolatek-ale taki malo zdolny,malo rozgarniety,niekumaty... Jej 6scioletnia corka jest ok.. ostatnio mi sie przyznala ze o syna starali sie 2lata,potem leki,zabiegi-inseminacja. Tak mysle,ze pewnych dzieci powinno nie byc,jesli natura nie chce.. Tak samo matki ktore nie,,maja mleka,, w piersiach. W naturalnych warunkach takie dzieci by nie przezyly.. A tak mi sie z rana nasunelo...

Gość nie myśl już tyle
zostaw to mądrzejszym jak widać myślenie nie jest Twoją najsilniejszą stroną, a Twoja mama o Ciebie "starać"" się też nie powinna, a pewnie starała się bardzo długo:O

Gość dobrze sie czujesz?
Mleko w piersiach zawsze jest, sa tylko rozne problemy z karmieniem, dlatego matki przechodza na mm. Co niby wg ciebie powinna taka kobieta zrobic-zabic dziecko, bo ma problemy z karmieniem?

Gość kaśka taka jedna
jak widać myślenie nie jest Twoją najsilniejszą stroną, a Twoja mama o Ciebie "starać"" się też nie powinna, a pewnie starała się bardzo długo:O nie myśl już tyle, zostaw to mądrzejszym...

Gość mksndcklanmckasmc
Dlatego ,,mleka w piersiach,,napisalam w cudzyslowiu.. Nie chcialam nikogo urazic ale czy takie dzieci robione na sile,na lekach,terapiach,hormonach wyrosna na normalnych,pelnosprawnych..

Gość Serwetki w kratkę
Cofnijmy sie sie do starożytności i dzieci kolejkę zrzucajmy ze skały :O Moja siostra urodziła syna, ciaza książkowe, przy porodzie komplikacji i w wyniku niedopełnienia dziecko ma lekkie opóźnienie, ale jest kochane słabo mówi ale jest za to sprytny i świetny w naukach ścisłych.

Gość no ty jesteś najlepszym
przykładem, że nie wyrosną więc zacznij od pozbycia się siebie:P

Gość Serwetki w kratkę
Cofnijmy sie sie do starożytności i dzieci kaleke zrzucajmy ze skały :O Moja siostra urodziła syna, ciaza książkowe, przy porodzie komplikacji i w wyniku niedopełnienia dziecko ma lekkie opóźnienie, ale jest kochane słabo mówi ale jest za to sprytny i świetny w naukach ścisłych.

Gość nie myśl już tyle
oj pokutuje ta starożytna Sparta w głowach ogółu, bo pani powiedziała tak na lekcji historii;) ale wierz mi, że to nie było tak iż każde słabsze dziecko zrzucano ze skały, to były bardzo sporadyczne przypadki i zdarzały się naprawdę rzadko;)

Gość InteligentnaDziewczynkaaa
toć zabłysła gwiazda polarna jo