Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Cypuss

Bolące biodro, ortopeda w Szczecinie (NFZ)

Polecane posty

Gość Cypuss

Witam. Potrzebuję pomocy.Moja babcia ma coraz to większy problem z bolącym biodrem. Niemal codziennie musi przez to cierpieć, a z miesiąca na miesiąc co raz gorzej chodzi. Obecnie sił ledwo starcza na dojście do sklepu i z powrotem (z 100m) i to z wielkim trudem. Do tego babcie łapią skurcze lub gdy długo posiedzi w jednej pozycji nie może wstać. Już teraz pomaga sobie w chodzeniu kulą. Była z jakieś 2 lata temu u jakiegoś ortopedy i niby powiedział, że się nie da nic zrobić, ewentualnie może operacja ale i tu nie wiadomo, czy się uda. Babcia ma do tego chore żylaki na nogach. Namawiam żeby poszła teraz jeszcze raz do specjalisty (ortopedy) ale mówi i upiera się, że na fundusz nie ma nigdzie przyjęć, dopiero po w nowym roku i to też trzeba czekać rok czasu na wizytę... Nie wiem, czy rzeczywiście tak jest? Czy do ortopedy trzeba mieć teraz skierowanie czy nie? i Czy można np. w Szczecinie wybrać dowolnego ortopedę, grunt aby było z NFZ? Nie wiem, może ktoś by coś doradził lub podpowiedział jak to wygląda obecnie i co można zrobić w danej chwili? Nie wiem, gdzie można znaleźć jakąś listę ortopedów w Szczecinie aby podzwonić i popytać o przyjęcia? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować