Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość intruskal

widzialam jak zona mojego brata

Polecane posty

Gość intruskal
Mnie raz kolega podwozil, ale w zamian za to mu podizekowalam i nie klocilam sie z nim. Wiec cos chyba jest na rzeczy. Gdyby ona nie miala nic do ukrycia to pewnie by mu powiedziala, ja powiedzialam. A takich programow nie ogladam.

Gość powiedz prawdęeę
Powiedz bratu, ma prawo wiedzieć. A ona ładna jakaś?

Gość intruskal
Wedlug mnie brzydka, ona mysli, ze jest ladna a ryj ma jak kon, albo jak slon. Gruba z osiemdziesiat kilo wazy, jak maciora oblesna, do tego ubrac sie nie potrafi. Solarystka i tapeciara w bialych kozakach.

Gość powiem i ja ......
Ona dziś niezaczerniona.....ja zdaję sobie sprawę że są tacy ludzie co potrafią grać na zawołanie ....ale nadal uważam że autorka nie powinna na razie informować brata dopóki nie jest pewna że bratowa zdrada go....łatwo skrzywdzić kogoś rzucając nie sprawdzone oskarżenia...przecież może rozwalić małżeństwo przez takie coś jeśli nie rozmowa z bratową to co ?....śledzenie jej wynajęcie detektywa ? sama mam brata i ja na pewno nic bym mu nie mówiła nie mając twardych dowodów

Gość intruskal
Nosi zloty pasek i plaszcze jak ze sredniowiecza, a ona sie podnieca, ze ludzie ja zaczepiaja bo ma ladny plaszczyk, a tu chodzi o to, ze wszyscy mysla, ze ona zmartwych wstalla.

Gość bkjgggg
zazdrościsz jej ze ma męza i kochanka a ciebie nikt nie chce

Gość powiedz prawdęeę
Hehe te co jej brania to takie same kurwiska jak i ona. Powiedz bratu. Pozdrawiam i odwagi życzę

Gość intruskal
Detektyw odpada, nie mam zamiaru tracic na nia kasy. Sama ja przeszpieguje. Z reszta mam kolezanke co mieszka niedaleko niej to jej powiem, zeby zerknela czasem na nia.

Gość intruskal
O co ci chodzi, nie jestem samotna, tez mam meza.

Gość czek22
e tam, ja np. ni z gruszki ni z pietruszki patrząc jej w oczy powiedziałabym, widziałam wczoraj ciebie w aucie przed sklepem tam i tam, co ty ludzi nie poznajesz? A tak poza tym brat się ostatnio pytał co u nas słychać? Jak sądzisz mam bratu powiedzieć, że widziałam ciebie z jakimś facetem? Znasz ją trochę to wyczujesz strach, jak nic po sobie nie pokaże, to na pewno sama o tym bratu opowie. I tym sposobem informacja dotrze do braciszka. Nie sądzisz?

Gość bkjgggg
masz twarz jak meduza a w nosie wodorosty

Gość intruskal
Nie jestem na tyle beszczelna, zeby wyskoczyc do niej z takim tekstem.

Gość intruskal
Mam twarz jak meduza? A co ty mozesz wiedziec jak ja wyglondam tempaczko z dupy wzienta.Ja