Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zrozpaczona..

czy moze byc to ciaza?

Polecane posty

Gość zrozpaczona..

Witam Boje sie ze moge byc w ciazy od 3 dni nie dostaje okresu a mam bol podbrzusza i bol plecow tak jak zawsze i nic mam piersi powiekszone o rozmiar do tego bola mnie po bokach strasznie bialy sluz z pochwy sie wydziela z moim chlopakiem kochalismy sie tez w dni plodne tylko ze byl to tkzw stosunek przerywany. jak myslicie moze byc to ciaza .. ucieszyłabym sie bardzo..

Mysle ze kochana trafiłas najlepiej na swiecie!!! U nas w wrózkolandii jest zawsze miła atmosfera , ciepło i przyjazń. Pozwól kochana ze powrózę ci z fusów mojej popołudniowej kawki co stoi na biurku. Wszystko wskazuje na to iz jestes w ciązy!!!!! Tak tak i niestety nie ma juz odwrotu od tego!!! A musisz wiedziec ze moje fusy nigdy sie nie mylą!!. Mozesz ewentualnie isc do lekarza i potwierdzic ale ja bym na twoim miejscu spokojnie siedziała i pisała sobie na kafe... . Co niektórzy pewnie doradzą ci BHCG zeby sie upewnic ale ja daje ci 100% gwarancje ze moja wróżba sie nie myli!!! Nawet mój czarny kot pomiałkuje na znak zgody ze mną i moją wrózbą. Pozdrawiam !!!!

Gość marylka b.
"czy jestem w ciąży" pytanie numer 987970968080. A odpowiedź zawsze jedna. ZRÓB TEST!!!

Gość zrozpaczona..
Oczywiscie zrobie:) Przeczytalam troche tematow i niektorzy pisza ze taki sluz jest przed okresem chociaz ja nigdy takiego nie mialam .. Mam nadzieje ze to ciaza

Gość dobre :D
przeczytałyście uważnie?:D "Boje sie ze moge byc w ciazy " a na koniec "ucieszyłabym sie bardzo.." boisz się czy ucieszyłabyś się ? polecam Ci psychologa może podleczy Cie z niezdecydowania bo dobrze to nie wróży zwłaszcza jak sie ma dziecko ;]

Gość zrozpaczona..
Zle napisalam :) Ucieszyłabym sie a boje sie reakcji mojego chlopaka

oj tam nie bój się najwyżej Cie zostawi ale nie przejmuj się bedzie musiał wtedy nawet w ciazy ci kase dawać no i alimenty ! i wiesz może i lepiej by było dla Ciebie bo zamiast dwójki dzieci zajmiesz jednym :)! po ile macie lat? długo jestescie ze soba?

Gość zrozpaczona..
on 23 ja 20 Jestesmy ze soba rok Tylko ostatnio nasze relacje nie ukladaja sie zbyt dobrze blizej konca.. Z nim czy bez niego dam sobie rade:)

no i to jest prawidłowa odpowiedz!! Zrób test i wszystko się wyjaśni . Jak już bedziesz wiedzieć czy jestes i powiesz chłopakowi daj znać jak zareagował! powodzenia!

Gość zrozpaczona..
Dzieki na pewno sie przyda:)

caffelatte77 - Twoje słowa powinny być automatyczną odpowiedzią na KAŻDĄ prośbę wykrywania ciąży online:D ja zawsze chętnie takim wróżę z fusów, liści zagnieceń na bluzkach.

Gość boonnek 46
raczej mysle ze jest to rak calokomorkowy dlatego musisz isc do lekarza

Gość morganix
zawsze niepozadana ciaze mozna załatwic Arthrotec" kiem kolezanki to sprawdziły pomaga na problem ...... jak aspiryna na głowe.... nie rozumiem po co sie uzerac przez cale zycie i byc wytykanym jak moza załatwic to w taki prosty sposob. jest dostepny w aptece ale na recepte albo w necie 3 razy drozej niz normalnie.... napewno zaraz mnie tu kazdy zjedzie ale sa dziewczyny co nie dojzaly do ciazy tak jak i ja i dla nich hodowanie w sobie pasozyta to zlo konieczne .... nie wiem dokladnie jak to sie bierze ale szybko na necie znajdziesz ..... nie czytalam wszystkich postow wiec mge wgl pisac nie na temat... heh