Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość media nie media

praca w media expert . jakie zarobki ??

Polecane posty

Gość media nie media

czy ktos pracowal w media expert ?? glownie kobiety jako sprzedawca ? sklep w malym miescie ( nie w zadanej galerii) i mam pytanie jakie wynagrodzenie ??? bo czytam na roznych forach ze zarabiaja do 2 tys netto i narzekaja ? moze ktos sie wypowie jakas kobieta ?

Gość marianna pe *
ludzie czy nie macie większych ambicji????

Gość gość
to zależy, czy na franczyzie czy nie, czy na umowę zlecenie czy o pracę, itd. wszystko w jednym miejscu jest na http://www.gowork.pl/opinie_czytaj,531836

Gość ewelka890
ja wyciagalam do 1500 na niepelny etat, co dla studentki dziennej bylo super opcją, bo praca nie byla ciezka, oni tam pilnuja zeby sie dziewczyny nie przemeczaly...takze jak chcecie dorobic w wakacje do media expert to dobry wybor raczej...no i pogoda sie nie waha :D

Gość gość
Prawda jest taka że jak ktoś jest pracowity to w każdej pracy zgodnej z jego zainteresowaniami się odnajdzie. Grunt to lubić to co się robi

Gość KarolkaOlka
zarobki elastyczne, wiec wszystko zalezy od ciebie;>. ale jest fajna atmosfera i mozesz realizowac swoje pasje tam. no i umowa o prace. i ekipa tez zgrana (przynajmniej w tych dwóch siedzibach w ktorych pracowalam).

Gość gość
Zarobki w media to kwintesencja oczekiwań,spełnienie tego o czym sie marzy podejmując pracę,ja dostałam na początek 5000 brutto i po 3 miesiącach podwyżkę na 7200 netto,słuzbowe auto,wczasy pod gruszą,karnet do siłowni,darmowe lekcje angielskiego,słuzbowe mieszkanie,fristajla na solarkę,bilet do kina do wykorzystania na terenie UE,murzyna do pracy w ogródku,poranne kakao,popołudniową kawę,i wiele wiele innych ciekawych grantów,a dodam,że jestem tylko doradcą klienta w dziale worków do odkurzaczy i ściereczek do ekranu.

Gość gość
hahahahahahaha gosc wyzej you made my day

Gość gość
Ja mam 2500-3000 u nich na dziale, więc całkiem fajnie

Gość bozenabozena
okolo 2800 netto mozna wyciągnąć jak sie starasz...ale fajna załoga i spoko kieronik rekompentują to, ze pensja nie jest spekatularna

Gość gość
A jak to jest z wynagrodzeniem zasadniczym plus premia stała dokładniej 1500 plus 1000 to wszystko oczywiście brutto czy jeśli pójdę na chorobowe premia stała przepada czy wtedy podnoszą chociaż do najniżej krajowej czy jak

Gość Daniel Gładki
Jakość sprzętu, obsługa, i cały personel, to jedna wielka TRAGEDIA !!!, w sklepie na Kolumny 6/36, 93-342 Łódź, nie oddają pieniędzy jak się zwraca popsutą z winy producenta rzecz !!!, sprzęt się sam rozleciał bo okazał się bublem, a Oni proponują tylko i wyłącznie wymianę towaru na nowy, ten sam wadliwy bubel. Jak się prosi o zwrot gotówki, po kilku dniach użytkowania sprzętu, który się sam popsuł, to pracownicy śmieją Ci się w twarz, i bezczelnie mówią, że w grę wchodzi tylko naprawa albo wymiana, a jak Ci coś nie pasuje, to możesz sobie iść do Rzecznika Praw Obywatelskich czy Konsumenta, i tam sobie zgłaszać. Więc poszedłem do Rzecznika, i powiedzieli Mi, że powinni bez problemu oddać całość pieniędzy, i jeszcze przeprosić, a nie bezprawnie wprowadzać klienta w błąd i utrudniać. Sprawa jest dla Media Expert z góry przegrana, bo prawo stoi po stronie konsumenta, i na pewno będą musieli oddać tą gotówkę, tyle tylko, że przez mało rozgarniętych ludzi, trzeba się niepotrzebnie nachodzić po urzędach, i naczekać na odpowiednie dokumenty, papiery, i decyzje. Mi jednak nie zależy na czasie, więc jak oddadzą te pieniądze nawet za pół roku, to i tak mi obojętne, a opinia o całym Media Expert już pójdzie w świat, i nikt od nich kupować nie będzie.

Gość Gość

Szkoda, że miałeś złe doświadczenia. Ja jestem bardzo zadowolona z zakupów w media expert. Akurat w Łodzi nie byłam, ale w Warszawie miła obsługa. Też kiedyś musiałam wymienić wiatrak, który kupiłam i który po prostu przestał działać. Nie było żadnego problemu, pieniądze dostałam w gotówce, ale miałam też możliwość wymiany. Teraz tez chcę zamówić na ich stronie, bo można odebrać w niektórych punktach do późna, więc to jest bardzo wygodne.

Gość ars

Zarobki są mega spoko, w dodatku masz umowę o pracę, różne szkolenia i benefity jak np. karta multisport i ubezpieczenie dla siebie i rodziny. Ja zarabiam co najmniej 2700zł netto ale rzadko schodzę tak nisko, bo mam już doświadczenie i wiem jak z klientami rozmawiać. Początki są ciężkie ale potem idzie naprawdę dobrze zarobić, rekordzista w naszym zakładzie zrobił premię, która z podstawą dała mu 3800zł netto, a to zarobki prawie tak wielkie jak kierownika sali sprzedażowej :p Ciężko o taki wynik, ale jest to do zrobienia, a możliwości rozwoju kariery też istnieją, dla najlepszych więc warto się starać :)

Gość naloko

Ja pracowlaem pare lat temu i spoko byo wszystko zupelnie