kiciaoo 0 Napisano Październik 25, 2012 Cześć mam wielki problem bo ostatnio mój chłopak zrobił palcówkę mi ale przed ten dotykał się penisa i boję się że miał spermę na palcach -.- Minęło od tego 5 dni i zaczęły mi się krwawienia silne ;/Mam już je od 2 dni czy przebił mi błonę czy coś mi jest ? Czytałam na internecie że mogę być w ciąży -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 25, 2012 "ale przed ten dotykał się penisa " :o Przedtem. I albo dotykał się albo dotykał penisa. :o Może to po prostu okres? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciaoo 0 Napisano Październik 25, 2012 No dotykał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Noctua 0 Napisano Październik 25, 2012 Też myślę, że to okres. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Październik 25, 2012 Nie przechodzą mi emotki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kiciaoo 0 Napisano Październik 25, 2012 Ale ja miałam okres tydzień temu ! -.- Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość serio pytam i nie jestem Napisano Październik 25, 2012 dziewczyno wez się najpierw doeedukuj ( o ciąży itp. jest w 4 klasie podstawówki ) i nie wypisuj bredni, bo sie poprostu ośmieszasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tak bardzo mi z tym zle 0 Napisano Październik 25, 2012 Raczej przebil Ci blone,albo mam zwyczajnie okres Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach