Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rolinka

NIE CHCE JUZ ZE MNA BYC

Polecane posty

Gość rolinka

Moja historia brzmi tak bylismy ze soba 5 miesiecy bywalo roznie jak w kazdym zwiazku ostatnio sie poklocilismy z mojej winy,ale mielismy sie spotkac za pare dni i pogadac pisal ze mu zalezy ze mnie kocha gdy sie juz spotkalismmy mowil to samo po czym nagle powiedzial ze nie chce ze mna byc ok po czym za 2 dni opisal mi smsy kocham cie itp nagle nie odpisywal pojechalam do niego on nie chcial ze mna rozmawiac nawet powiedzial ze mam zniknac z jego zycia? co mam zrobic kocham go ponad zycie on tez byl zawsze dla mnie dobry i widac ze mnie kochal co sie nagle stalo sa jakies szanse? nie odbiera nie odpsuje...

Gość :::niewidzialna:::
Jakiś strasznie niedojrzały człowiek, co chwilę zmienia zdanie, nie wie czego chce. Nie pozwól mu, by się Tobą w ten sposób bawił!

Gość weqwweewe
marne prowo nagle nie odpisywal pojechalam do niego on nie chcial ze mna rozmawiac nawet powiedzial ze mam zniknac z jego zycia? co to za znak zapytania w pewnym stwierdzeniu? Autorka chyba nawet nie wiem o co jej chodzi i lepiej jak da spokój każdemu facetowi

Gość rolinka
sama go nie rozumiem pisze ze mnie kocha po czym mowi zebym zniknela z jego zycia caly czas mam nadzieje ze jak sobie przypomni te wszystkie piekne chwile to sie odezwie..