Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lknf

DO ŚRODKA?!

Polecane posty

Gość lknf

Witajcie. Od dwóch miesięcy przyjmuję tabletki antykoncepcyjne. Pilnuję godzin, nie zdarza mi się zapominać, nie wymiotuję, nie mam biegunki, wszystko jest tak jak trzeba (oczywiście pierwszą tabletkę wzięłam w pierwszy dzień miesiączki). Bardzo kocham mojego faceta i chciałabym aby mógł kończyć we mnie jednak...PANICZNIE BOJĘ SIĘ CIĄŻY. Chciałabym żebyście mi powiedzieli jakie jest wasze zdanie na ten temat. Czy lepiej sobie darować takie atrakcje? Wiem, że nigdy nie ma 100% pewności, ale potrzebuję w końcu opinii kogoś kto mnie postawi do pionu.

Gość ja bralam tabletki 8 lat
ja bralam tabletki 8 lat i zawsze było do srodka, nie zaszlam w ciążę, dzis mam corę i od kilku m-cy stosuje nuva rng i tez do konca jadę z mężem, nic sie nie dzieje do tej pory

Gość lknf
ale wiecie jak jest. raz się uda, a raz nie... sama nie wiem co mam robić. :((

Gość czarnowlosa
Jak tak się boisz ciąży to może zrezygnuj z tabletek - po co się truć skoro i tak nie czujesz się pewnie stosując to zabezpieczenie? Używajcie prezerwatyw i dokładnie określaj sobie dni płodne np testerem na ślinę. Podczas okresu owulacyjnego zrezygnujcie ze współżycia całkowicie i tyle