Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Blondynka2222222

Są tu panowie? Pytanie o dominację prze kobietę

Polecane posty

Gość Blondynka2222222

Macie fantazje o przejęciu prze kobietę inicjatywy w seksie? Jak chcielibyscie zeby to wygladało? Nie mam na mysli ponizania ani bdsm ale chciałabym zaskoczyć swojego faceta czyms nowym i "wziąć go siłą". Mam swoje pomysły ale moze usłysze od panów cos ciekawego:)

Gość moim skromnym zdaniem......
mam to szczęście że moja pani lubi przejmować inicjatywę, np niespodziewanie robi mi szybkiego lodzika. Lubie to:)

Gość Blondynka2222222
Napisz tutaj, to przecież forum erotyczne

Gość tutitam22
Cały czas gdy jestem z dziewczyną ... jednak ona nie jest tego typu, to ja muszę zawsze wychodzić z inicjatywą, trochę męczące i nudne to już jest ... Chciałbym poczuć się chodź raz tak jak ona ... tzn. w taki sposób, że to ona ma mega chcice i wskakuje na mnie w nieoczekiwanym momencie...

Gość Blondynka2222222
To trudno, może ktoś jeszcze jednak sie wypowie. Niespodziewany seks oralny to tez fajna sprawa ale ostatnio poszłam o krok dalej i gdy mój facet był zmeczony po pracy i nie za bardzo miał ochote na seks to sciągnełam z niego siłą spodnie i go dosiadłam:) Byłam w szoku ze tak go to rozpaliło dlatego szukam inspiracji zeby podziałać w tym kierunku

Może stara dobra sztuczka na rodeo? Dosiadasz go i mówisz, że masz AIDS.