Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SKOK36KM

Chce kupic ekstra zabawke

Polecane posty

Gość SKOK36KM

Mamunie chce kupic mojemu synkow 18 miesiecznemu jakas fajna super zabawke ale nie mam pojecia co.podeslijcie jakies ciekawe linki zabawek. Cos duzego elektronicznego moze ...Mamy juz samochod na pilot wiec odpada,konia na biegunach tez,mnostwo samochodzikow itp. Cos nie wiem innego.Dostalam w tym miesiacu fajna wypłate wiec postanowilam ze kupie cos synusiowi,tylko nie wiem co.

Gość Lghg
Zalezy co twoj sun lubi.... Moj lubi sprzety muzyczne na sweat kupimy mu mini perkusje

Gość olewkka
ja polecam zabawki z firmy Wader my mamy ciezarowe giganta do 100 kg wiec nawet ja w niej siadam :-D maly moglby miec tylko ta zabawke bo tym sie bawi a mamy to juz z pol roku

Gość SKOK36KM
podeslijcie jakiegos linka z allegro ,bo musze to obadac oczywiscie jak wam sie chce :)

Gość SKOK36KM
dziekuje,ten parkikn to jak bedzie troszke starszy,bo jak narazie to wiem ze caly by go rozwalil :)

Gość olewkka
no ja swojemu tez nago parkingu nierazie nie zafunduje ale znajomi maja i wedlug mnie fajna sprawa

Gość taka mama sama
Moim zdaniem świetna zabawka, zobaczcie filmiki. Teoretycznie od 3 roku życia, ale wydaje mi się, że młodsze dziecko też sobie poradzi. Ja planuje memu synowi zakupić na gwiazdkę. http://www.twistcar.pl/

Gość taka mama sama
jak się poszuka można kupić zdecydowanie taniej niż na powyższej stronie, no i rodzice też mogą poszaleć:)

Gość fajne samma bym na tym zaszala
ale moj mlody nie ma 2 lat wiec nie dla niego zabawka

Gość SKOK36KM
Bardzo fajny ten twist,chyba kupie go na gwiazdke chrzesniakowi.Moj zdecydowanie za mały na to,nie siegnalby raczkami tej kierownicy.co inne mamy proponuja ?

Gość SKOK36KM
Halo halo dosiwadczone mamy czekam na Wasze porady !

Gość Hallii ####JJJJ
Ja ostatnio kupiłam mojemu 20mies klocki drewniane: http://allegro.pl/zabawki-drewniane-klocki-xl-120szt-literki-i2703719647.html no póki co to od kilku dni razem budujemy i burzymy i jestem zadowolona ;) ten traktor z przyczepą wadera też ma, ale na razie się trochę znudził. Na święta planuję kupić mu kolejkę, bo zaczął interesować się pociągami ;)

Gość kukulandia
Myślę że zabawki wader to w sam raz dobra rzecz dla prawie dwulatka np wywrotka czy gigant taczki ( można nauczyć przez to dziecko sprzątania bo zawozi swoje zabawki na swoje miejsce) dodam że np gigant wywrotki są mega!!!