Gość abcd67342098 Napisano Październik 25, 2012 Na wstepie napisze ze mam 19 lat, własnie rozpoczełam pierwszy rok studiów:) ale do rzeczy... w te wakacje poznałam chłopaka który jest w moim wieku, jest on bardzo przystojny ale z charakteru dosc cichy i spokojny, spotkaliśmy się tak kilka razy, bylismy nawet razem nad jeziorem ale nigdy miedzy nami "nic nie było". Jest to bardzo wartosciowa i ułożona osoba ale niedojrzała chyba jeszcze do tych wszystkich spraw. Pisze do mnie czasem jakies zboczone rzeczy itp ostatnio próbowalam z nim porozmawiać tak szczerze na temat naszych relacji, co w ogole z tym zrobić bo w sumie nie wiem czy on traktuje mnie jako zwykłą koleżanke a moze cos wiecej bo też takie wrazenie czasem odnosze. I szczerze mówiąc ta rozmowa sie nie kleiła i w dalszym ciagu nie wiem na jakim jestem etapie. Też dziwi mnie to że on nigdy nie miał zadnej dziewczyny bo naprawde jest ładny i szczerze mowiąc ja bylam pierwsza dziewczyna w stosunku której on sie tak otworzył. Teraz na studiach zobaczyłam jego o 2 lata starszego brata ktory ma nawet kolo mnie niektóre wykłady i czesto sie widzimy. Jest to zupałnie inny charakter niż jego brat, jest bardziej dojrzały (takie odnosze wrazenie) i nie jest taki skryty w sobie. Nie ma dziewczyny i okazało sie ze chcial nawet mnie poznać. Moje pytanie brzmi, co zrobic w tej sytuacji? Czy gdybym zaczela krecic z jego bratem to by było głupio w stosunku do tamtego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach