Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość abcd67342098

Co powinnam zrobić w tej sytuacji?

Polecane posty

Gość abcd67342098

Na wstepie napisze ze mam 19 lat, własnie rozpoczełam pierwszy rok studiów:) ale do rzeczy... w te wakacje poznałam chłopaka który jest w moim wieku, jest on bardzo przystojny ale z charakteru dosc cichy i spokojny, spotkaliśmy się tak kilka razy, bylismy nawet razem nad jeziorem ale nigdy miedzy nami "nic nie było". Jest to bardzo wartosciowa i ułożona osoba ale niedojrzała chyba jeszcze do tych wszystkich spraw. Pisze do mnie czasem jakies zboczone rzeczy itp ostatnio próbowalam z nim porozmawiać tak szczerze na temat naszych relacji, co w ogole z tym zrobić bo w sumie nie wiem czy on traktuje mnie jako zwykłą koleżanke a moze cos wiecej bo też takie wrazenie czasem odnosze. I szczerze mówiąc ta rozmowa sie nie kleiła i w dalszym ciagu nie wiem na jakim jestem etapie. Też dziwi mnie to że on nigdy nie miał zadnej dziewczyny bo naprawde jest ładny i szczerze mowiąc ja bylam pierwsza dziewczyna w stosunku której on sie tak otworzył. Teraz na studiach zobaczyłam jego o 2 lata starszego brata ktory ma nawet kolo mnie niektóre wykłady i czesto sie widzimy. Jest to zupałnie inny charakter niż jego brat, jest bardziej dojrzały (takie odnosze wrazenie) i nie jest taki skryty w sobie. Nie ma dziewczyny i okazało sie ze chcial nawet mnie poznać. Moje pytanie brzmi, co zrobic w tej sytuacji? Czy gdybym zaczela krecic z jego bratem to by było głupio w stosunku do tamtego?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować