Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylko ja;(

nie wytrzymam juz

Polecane posty

Gość tylko ja;(

Nie chce już żyć :( Mam ochotę umrzeć:( Dlaczego inni mają tak łatwo ? Tak lekko?! No dlaczego! W czym jestem gorsza!!

Gość a kto ma latwo?
kto ma lekko? w czym ty masz gorzej i ciezej? chlopak cie zostawil? masz 15 lat i ojca pijaka w domu i matke z renta 400zl?

Gość tylko ja;(
dlaczego mam brata alkoholika który znęca się nademną psyhicznie i fizycznie! dlaczego jestem sama bez bliskich bez pomocy! dlaczego to wszystko mnie spotyka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :(

Gość fvfvvgtgf
ja też jestem sama...i mam ojca alkoholika i brata co się znęca nie żartuję ...przyjaciólka wyjechała ,chłopaka nie mam,pracy szukam i co ty jedna masz przesrane?

Gość tylko ja;(
no wlasnie tego potrzebuje pogadać z kims kto ma podobie jak ja bo tylko ta osoba mni zrozumie :(

Gość fvfvvgtgf
ile masz lat?nie możesz się od nich wyprowadzić?wiem ze łatwo mówić nie poddawaj się ale nie ma innego wyjscia jak mieć nadzieję że będzie lepiej

Gość tylko ja;(
21 ale to nie chodzi o wiek, nie moge.. nie daje sobie z nim rady:( juz nawet boje sie odezwać ale on sam do mnie zaczyna:( ten dom to cały dorobek mojej mamy musze jakoś tego pilnować zeby on tego nie zgnoił ;(

Gość fvfvvgtgf
ja narazie nie mogę się wynieść bo nie mam za co...ale jak tylko znajdę pracę to się wyprowadzam i tobie też radzę bo zdrowie jest ważniejsze niż kasa,jak będziesz zastraszana to się nerwicy nabawisz ,tak się nie da żyć ja już mam nerwicę natręctw

Gość fvfvvgtgf
też się nie odzywam ale oni tak mają że chcą zaczynać awanturę bo lubią się nad kimś pastwić...

Gość tylko ja;(
własnie ja miałam od południa az do teraz takie pastwinie, chyba poszedzl spać nie wiem, nie wyrabiam juz;(

Gość internetowy chuligan-napinacz
moze sprobuj sie z nim przespac? moze w tym tkwi problem?

Gość fvfvvgtgf
swego czasu piłam na noc bo inaczej nie mogłam zasnąć,nie polecam bo wiadomo, można się uzależnić :(

Gość tylko ja;(
picie odpada, ja nie wiem co robic;( ja mam dość ;(