Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Alcia711

Chcę odejść

Polecane posty

Bardzo chciałabym rozstać się ze swoim mężem, ale nie wiem jak mam to rozegrać.. Mam 21 lat i mamy pół roczną córeczkę. Do rodziców napewno nie wrócę. Nie mam perspektyw, ale życie z nim mnie wykańcza :( Nie wiem co robić..

Gość lusiapusia
a czemu chcesz odejsc? ja mam 24, mieszkamy razem 5 lat nie mamy slubu ani dzieci a trudno mi pdejsc i waham sie od kilku tygodni. A mam go dosyc i caly czas mnie denerwuje.

Gość ja to interpretuję następująco
ja to mam wrażenie, że Wy takie decyzje podejmujecie pod wpływem kafe

Jest alkoholikiem, mam go dość. TYLKO się kłócimy. Zastanawiam się do będzie jak nasze dziecko dorośnie.. Zresztą już przestałam go kochać.. Mam dość.

Gość lusiapusia
taka mloda jestes, po co sobie zycie psuc.odejc niech placi alimenty na dziecko. Znajdz mieszkanie a jak nie to do rodzicow jak mozesz. napewno lepiej zeby dziecko wychowywalo sie z dziadkami niz z ojcem alko i patrzylo na awantury.Bo wierz mi ze nigdy nie bylo tak ze sie poukladalo a oni przestali pic o tak od siebie. bedzie tylko gorzej i gorzej.. a za kilka lat jak znajdziesz fajnego mezczyzne, dobrego dla ciebie i dziecka, to nie bedziesz chciala mysles jak bys zyla jakbys nie odeszla.