Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość halogena22

Pomocy!

Polecane posty

Gość halogena22

Od ponad 3 tyg nie jestem juz z chlopakie, rozstalismy sie. Od 2 tyg gdzies napisal do mnie kolega, z ktorym kiedys pisalam i kilka razy spotkalam. Bardzo fajnie nam sie pisze ze soba, dogadujemy sie mega. Podobamy sie sobie. Tylko ze ja nie chce na razie z nikim byc, a jemu bardzo zalezy, bardzo sie zaangazowal. Napisalam mu zeby tego nie robil. Niedlugo mamy sie spotkac po przyjacielsku i wydaje mi sie ze dnn chce mi wyznac milosc.. Blagam pomozcie! Co robic?

Gość halogena22
Prosze doradzcie mi co robic:-(

Gość halogena22
Ja mu o tym pisalam i on o tym wie. Tylko jemu na mnie zalezy i po prostu na spotkaniu chyba chce mi wyznac milosc.. A ja nie wiem co zrobic

Gość halogena22
Pomozcie blagam

Gość :-) asika
Dorosnij... "chce mi wyznac milosc, co zrobic.." zalosne... Jesli to zrobi to powiedz ze to mile i ze go lubisz ale ze mu mowilas zeby wiele nie oczekiwal bo nie jestes gotowa... jakiej rady oczekujesz ? ewentualnie nie spotykaj sie z nim i z glowy..

Ile ty masz lat? "chce mi wyznac milosc.. Blagam pomozcie! Co robic?" - wsadź mu knebel... A na poważnie: postaw sprawę jasno - zakończyłaś związek i potrzebujesz czasu, by móc się ponownie angażować uczuciowo. Jeżeli facet naprawdę cię kocha to znaczy, że uszanuje twoje obiekcje i spokojnie poczeka (do tej pory jakoś dawał radę).