Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karola2012

Kto pije Yerba Mate łapki w góre?

Polecane posty

Gość karola2012

Jak w temacie:). Szukam pasjonatów Yerby:)

Gość karola2012
Uuu nikt nie pije? To może ja zacznę, uwielbiam yerba mate o smaku cytrynowym, a w ogóle pił ktoś yerba mate na zimno? Ja niedawno sprobowałam tego przepis http://www.yerbafreaks.pl/przepisy.html terere się nazywa drugi od gory i zakochałam się:). Pił ktoś?

Gość problem z rańca
ja pije - brat mnie namówił :). Super kiedy trzeba porobić coś wymagającego większego myślenia - pomaga się skupić. Bardzo fajnie działa też na sylwetkę

Gość Kesiak
Ja się nie mogę przekonać ze względu na ceremonię parzenia, za mało czasu :)

Gość problem z rańca
moj brat ma czajnik który podgrzewa wodę do określonej temperatury - i problem z głowy :)

Gość karola2012
Jej, jest nas więcej, no nie wierzę, a już straciłam nadzieję:). W mojej rodzinie niestety jestem osamotniona z moim zamiłowaniem. Ale sie ciesze, że nie jestem sama:)

Gość a czy możecie opisać
jaki to ma dokładnie smak ? Bo ja bym może i kupiła to ale boje się że to będzie smakować jak zioła

Gość karola2012
Ma smak trochę ziółkowy to nie ulega wątpliwości. Ale na pocieszenie dodam, że ja całkowita przeciwniczka ziółek nie wyobrażam sobie teraz nie pic yerby. Poza tym sporo dają posmaki, które mozna sobie wybrać, wyżej nawet o tym pisalam. Tylko po prostu trzeba znalexć swój smak, to tak jak z kawą nie każda podchodzi.

Gość a czy możecie opisać
No dzięki za odp. Cóż.. Wygląda na to że i tak trzeba spróbować. Ostatecznie może ta cytrynowa jak ktoś napisał byłaby niezła

Gość karola2012
a czy możecie opisać, smaków jest więcej. Jak ci się będzie chciało poszperać to tam w linku wyżej powinny być gdzieś nawet smaki. Ja planuje jeszcze sobie kupić pomarańczową, bo mniestrasznie ciekawi jaki ma smak. Moze ktos juz próbował?

Gość karola2012
10 herbat wow:-p to sie nazywa rekord. Ja to kiedyś najwiecej 3 wypilam