Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .mała mi.

Córka chce się wyprowadzić - pozwoliłybyście ?

Polecane posty

Gość kkkk090
jeżeli by miała 18 lat to tak jeżeli nie to bym jej wpierdoliła

Gość ofjdiji
kkk..fajnie rozwiązujesz problemy rodzinne...

Gość .mała mi.
Ma 17 i wpadła na pomysł , że chce z chłopakiem mieszkać osobno.

Gość mondro baba ze wsi
i niech zgadnę, pewnie za Twoje chce mieszkać z kochasiem:P

Gość .mała mi.
podszyw! ma 30 lat i chce, żeby jej kupić mieszkanie

Gość .mała mi.
,,ofjdiji kkk..fajnie rozwiązujesz problemy rodzinne.." Nie traktuję tego jako problem, zwyczajnie chcę poznać opinię innych mam.

Gość kkkk090
"fajnie rozwiązujesz problemy rodzinne..." ja nie mam problemów bo nie mam dzieci "Ma 17 i wpadła na pomysł " wpaść to może w ciąże a ty jesteś matką i jesteś prawnie za nią odpowiedzialna a zresztą jak ty dziecko wychowałaś

17 to prawie 18.. niech robi co chce. jak zajdzie w ciążę to będzie wiedziała gdzie wrócic po pomoc..... jak większość tylko ze mnie taka kretynka. Zawsze sama wszystko, a teraz mam za swoje. God damn it.

Gość .mała mi.
Podszywie nie ma 30, a mieszkanie jest. Wynajmowaliśmy je i aktualnie jest wolne.

Gość komornikkkk
moja kuzynka wpadla na ten sam pomysl....i tez miala 17 lat.Dzis ma 19 i pol rocznego synka. Szkloly nie skonvczyla. ten jej chlopak to nierob straszny,mja same dlugi,nie maja kasy ....Nie wiem co z nia bedzie. Predzej czy pozniej wroci do rodzicow bo zima idzie a oni nawet drewna nie maja a co dopiero gadac o weglu... Szkoda jej... Nie pozwol. Rozmawiaj i tlumacz.

Gość .mała mi.
komornikkkk Ale teraz to ten chłopak i tak właściwie nocuje u niej, więc i tak może się ciąża przytrafić. Nie rozumiem tylko po co ta przeprowadzka? I tak będę musiała im gotować i zapewne sprzątać ( mieszkaliby blisko, niemal obok)

Gość kkkk090
"Ale teraz to ten chłopak i tak właściwie nocuje u niej" co za patologia co z ciebie za matka modko

Gość .mała mi.
Sam jesteś jak prowo. Nastolatki są teraz okropne. A moja jest wybitnie utalentowana we wpadaniu na głupie pomysły. A że mam do niej słabość to zawsze to wykorzysta.

Gość pytanie do Beatki
Moja corka w marcu bedzie miala 18 lat.Ma chlopaka ale gdyby on chcial u nas nocowac to by wyjechal z 3 pietra przez okno.Ludzie i wy sie dziwicie ze 16 latki zachodza w ciaze jak rodzice sami pozwalaja w swoim domu na takie cyrki.Tak wiem wiem jak bedzie chciala to to zrobi to jasne ale nie za maja zgoda.

Gość komornikkkk
to ze sypiaja to norma-ale jak beda mieli swoje mieszkanie,to wiesz jak jest....-wiecej okazji do sexu,szkola pojdzie na bok...odwali jej calkowicie bo bedzie sie czuc dorosla....sama zache dziecka .... Jak mieszka w domu jest inaczej.Poza tym z tym gotowaniem i sprzataniem to przesadzilas...jestes chyba jakas nienormalna zeby w ogole tak pisac....:O

Gość .mała mi.
No faktycznie patologia, bo kogoś , kogo znam od dziecka goszczę w moim domu. Ale ok.

Gość .mała mi.
Nie wiem czy sypiają. Przypuszczam, że tak. W jednym łóżku jednak nie zauważyłam, aby spali. Ona w swoim, on w gościnnym.

Gość komornikkkk
pani powyzej ma racje. Nie pownnas pozwalac na nocowanie w domu. Jak zajdzie w ciaze to wszyscy powiedza ze to twoja wina....:O pozwalasz na sex pod swoim dachem to wiesz czym t grozi....Co innego jak dzieciaki zmajstruja ciaze gdzie indziej ...Jak juz pozwolisz na wyprowadzke,jeszcze im w tym pomozesz to juz calkiem jestes przegrana...Najpierw szkola,praca,potem rodzina....

Gość komornikkkk
heh,to nie jest ,,ktos kogo znasz od dziecka''tylko chlopak twojej corki...:D TO ze znasz go od lat nie znaczy ze nie bzyka twojej corki i nie zajdzie z nim w ciaze....no co to za wytlumaczenie...

Gość ofjdiji
niekoniecznie wyprowadzka oznacza zajście w ciążę bez przesady,może lepiej że nauczą się samodzielności ?

Gość rodzice tego chłopaka są pewni
e z niego dumni. Uważaj bo oni tego chłopaka namawiają do tego by zrobił ich dziadkami. Właśnie tak jest że rodzice którzy mają synów polują tylko na to by synek przedłużył ród i robią wszystko by rodzice nie upilnowali cnoty córki.

Gość manvela michalak-jabłońska
a może zmuś córke by poddała się sterlizacji. I Ty i ona będziecie spały spokojnie.

Gość .mała mi.
Co Wy tak z tą ciążą , jakby od tego się umierało? Ciąża to nie koniec świata. W jej klasie są już 3 mamy, jedna akurat drugi raz w ciąży i żyją.

Gość ofjdiji
czemu myślicie że wszystkie nastolatki mają mózgi wielkości orzeszka i jak tylko mogą to zachodzą w ciążę?

Gość komornikkkk
Wiesz mój 16letni syn spotyka się z taką fajną dziewczynką też 16 lat i ja sam namawiam go by dziurawił prezerwatywy lub stosował stosunek przerywany bo pragne przedłużyć ród Maciejewskich :D Gdyby mi córka zrobiła taki numer i przedłużyła by komuś ród to bym ją skopał jak suke.