Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kaśka 78

po co sie wtracać ?

Polecane posty

Gość Kaśka 78

hej biore w następnym roku ślub . Oboeje z moim przyszłym mężem chcemy skromny slub tylko dla rodziny i bardzo bliskich znajomych. bedzie male wesele bo przyjdzie max 40 os. zamiast orkiestry albo dj bedzie muzyka puszczona z playlisty na laptopie z duzymi głosnikami. chcemy tak bo nie lubimy zabaw , oczepin itd. Czy to coś złego? koleżanki z pracy mowia ze bedzie bezsensu bo jakis grajek musi byc zeby rozruszac ludzi i naciskaja ze tak wlasnie mam zrobic ... tyle gadaja ze zniechecaja mnie do organizacji mojego własnego wesela ....mam dosyc! .

przerabiałam to samo z siostrą mojego narzeczonego. dlaczego w maju, w maju się nie robi. dlaczego taki drogi kamerzysta ona to miała taniego, dlaczego taka wódka ona to miała inną, jak to małe wesle ona to miała wielkie itd itp no i nie wytrzymałam kulturalnie ją poinformowałam że to jest MOJE wesele i będzie tak jak JA chcę a ona NIE MA OBOWIĄZKU na nie przychodzić jeśli jej coś nie pasuje :D

Kaska78 zaweze znajda sie osoby, ktore wszytskto skrytykuja i nie bedzie i sie pdobalo, samo to rowniez przerabialam bonco ne zrobilam bylo zle, my z mezem rowniez organizowalismy male wesele a wyszlo przecudownie mimo tylu problemow, zarowno zenstrony rodziny jak i ta,ick organizacyjnych ktore wyszly po drodze, nie warto sluchac tego co komentuja bo zawsze znjadzie sie ktos kto bedzie mial wszystko na nie nie ma sensu naorawde najlepiej to po prostu zignorowac i puscic mimo uszu. A DJ to wg mnie u nas to byl najlpeszy wybor tak rozkrecil impreze, i nawet zorganizowal zabawy tak ze mimo tego ze bylo naprawde nieiwele osob to zabawa byla przednia:-)

Kaska78 zaweze znajda sie osoby, ktore wszytskto skrytykuja i nie bedzie i sie pdobalo, samo to rowniez przerabialam bonco ne zrobilam bylo zle, my z mezem rowniez organizowalismy male wesele a wyszlo przecudownie mimo tylu problemow, zarowno zenstrony rodziny jak i ta,ick organizacyjnych ktore wyszly po drodze, nie warto sluchac tego co komentuja bo zawsze znjadzie sie ktos kto bedzie mial wszystko na nie nie ma sensu naorawde najlepiej to po prostu zignorowac i puscic mimo uszu. A DJ to wg mnie u nas to byl najlpeszy wybor tak rozkrecil impreze, i nawet zorganizowal zabawy tak ze mimo tego ze bylo naprawde nieiwele osob to zabawa byla przednia:-)

Gość worek kartofli
kaśka,powiedz koleżankom niech zapłacą za zespół to będzie zespół i tyle