Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjhgjdf

Dlaczego facetom tak zależy na połykaniu?

Polecane posty

Gość Faceci nie szanuja kobiet ktor
Mój facet jakoś się przyzwyczaił, że tego nie robię i naśmiewał się nawet z naiwnych lasek, które myślały, że jak mu loda z połykiem zrobią to z nimi będzie na stałe. Są rzeczy w seksie, które on nie akceptuje, więc nie nalegam. Seks to także kompromisy.

Gość oscnowecbiw
"Faceci nie szanuja kobiet ktor ktore im połykają, mój facet jest superprzystojniakiakiem i wiele przede mną połknęło jego spermę i ... nie szanował ich za to. Ja nigdy mu tego nie zrobię, może po ślubie." moze i jest przystojny ale jest glupim smarkaczem, sadzac po wypowiedzi- 17 lat. Co ma szacunek do tego? Jak sie ludzie kochaja to robia rozne rzeczy i bez wzgledu na to sie szanuja, jezeli koles ma takie podejscie, ze sperma swiadczy o szacunku to jest malym prymitywem i mozna ci tylko wspolczuc. Normalny facet lubi kiedy kobieta polyka i nigdy tego nie zada, dla niego to jest cos w rodzaju nagrody i tyle, to wy durne paniusie wyrabiacie ideologie, facet ma wam robic wszystko a male dziewczynki nie musza i nie chca nic bo to jest fuuj. To po cholere zaczynalyscie wspolzycie? Skoro najwyrazniej nie dojrzalyscie do tego

Gość oscnowecbiw
"facet nie widzi, co robisz w tym czasie"- aha, jasne KAŻDY gacet uwielbia patrzyć jak mu dziewczyna robi laskę. Tak jesten niedojrzała i niedorobiona, bo nie smakuje mi sperma Śmieszne." ty naucz sie czytac najpierw ciolku, pisze ze facet nie widzi jak kobieta wypluwa PO PO PO STOSUNKU, no chyba ze twoj tryska przez caly czas kiedy robisz mu loda. Facet ktory skonczy jest na tyle zrelaksowany ze nie zwroci uwagi co dziewczyna robi z zawartoscia ust

ZAaraz odezwą się wielbiciele skatu i pissingu i powiedzą, że po co zabieram się za seks, skoro nie akceptuję takich rzeczy.

Gość oscnowecbiw
"Tak jesten niedojrzała i niedorobiona, bo nie smakuje mi sperma Śmieszne." jestes niedorobiona i niedojrzala, bo to nie jest kwestia lubienia smaku spermy. Myslisz ze twoja pipa az tak smakuje twojemu facetowi? Bardziej niz czekolada? Nie sadze. Tylko on to potrafi rozdzielic i nie patrzy na to przez pryzmat " o fuuj, ciagnacy sie sluz" tylko jako kobieta ktora kocha i chce jej dac przyjemnosc. A ty jestes takim dzieciakiem ze nie postrzegasz spermy swojego faceta jako czesc jego, tylko widzisz ohydny gesty plyn. Z reszta mam to w dupie. Biedny facet

@ CoJaPacze ­ Masz racje nie wiele mnie obchodzą twoje fanaberie. MAsz rację, nie stawiam znaku równa się między seksem oralnym a małżeńśtwem. Minetę czy loda można w każdej chwili przestać oferować bez żadnej konsekwencji, Rozwód z kolei jest kurewsko bolesny zarówno emocjonalnie jak i finansowo. Przynajmniej dla faceta - jak wyczytalem swego czasu 75% podań o rozwód (czy propozycji zerwania) wyplywa od kobiet. I że niby ja wyolbrzymiam? ­ Ergo, albo jesteś tępą dzidą, albo używasz nieuczciwych chwytów w dyskusji. ­ Up to you George. ­ P.S. Przez zadowolenie masz na myśli - seksualne, tak? Bo jeśli holitycznie, przyznaję, że nie potrafię, ale rzadko kiedy trafia si facet,ktory może zaspokoić finansowe fanaberie kobiety bez otarcia sie o bankructwo. Czy chociażby nadążyć za jej schizami na bieżaco. ­ @ All ­ I tu dochodzimy do smutnej konkluzji nasi czytelnicy. Wyobraźcie sobie że taką rozmową toczy małżeństwo. On w kajdanach prawnych, cel wściekłego ataku sędziny w sądzie rodzinnym w razie rozwodu. Ona, fochasta, wybuchowa, podchodzaca do wszystkiefgo emocjonalnie pełna mądroci na temat tego co facet powinien, a czego kobieta nie powinna. ­ Powiedzcie: ­ Czy nie bardziej oplaca się po prostu zapłacić facetowi za seks, niż się żenić, czy mieć dziewczynę? Prostytutka nie będzie prostestować. Robić audytu w kieszeni. Wyrzekać. Zatruwać swoim niezadowleniem każdą minutę wolna od pracy (z toksyczny szefem / klientami własnymi). Nie będzie się czepiać o rocznice. O to, że na wiglii u jej w domu on się garbił,albo milczał zbyt często. ­ Kiedyś mądrzy rosjanie mawiali, że seks, to to czym kobieta płaci za małżeńswo, a małżeństwo to to, czym mężczyzna płaci za seks. Jak widać na załączonym obrazku, większośc kobiet chce płacić obciętymi monetami. ­ Co się dziwić, że wielu preferuje rosjanki, ukrainki etc nad plolki? Takie same sprzedajne kurwy, ale chociaż uczciwsze - seks to seks, a nie leżenie na plecach i czekanie na trzęsienie ziemi. ­

wydaje mi się, oznaką niedojrzałosci jest raczej współczucie facetowi, którego się nie zna, tylko dlatego, ze jego kobieta nie łyka jego spermy :):) Kaliban- poziom Twojej wypowiedzi jest żenujacy....

Gość CoJaPacze
oscnowecbiw "to wy durne paniusie wyrabiacie ideologie, facet ma wam robic wszystko a male dziewczynki nie musza i nie chca nic bo to jest fuuj" no jakoś jedna dziewczyna wcześniej napisała że nie połyka, ale też szanuje to że jej facetowi też coś się może się coś nie podobać. poza tym po co wymyślasz takie rzeczy?

Moim zdaniem takie tematy są bez sensu. Nie muszę przekonywać wszystkich, że tego nie zrobię, bo nie uprawiam seksu z wszystkimi, tylko z jednym facetem, a on akceptuje, że nie połykam. Zresztą połykanie to nie wyznacznik dobrego seksu.

@Faceci nie szanuja kobiet ktor ­ Znam takich, jak twój (wymyślony?) facet. Żałosna samoocena stoi im na drodze w spełnieniu seksualnym więc trzymają się tej co laskawie im pipy użyczyła i ze strachu, że nawet tego nie będzie, zgadzają się na jej wszystkie warunki. A później żalą się kolegom. ­ Widzisz, chłopcy za miarę swojej wartości uważają ilość zaliczonych babek. Mężczyźni - jakość seksu, który im się oferuje. ­ Cóż, twoja sprawa, że jesteś z zakompleksionym chłopiątkiem, ale na Bogów, nie ekstrapoluj tej cioty na całą populację. ­

Gość daria:)
niech facet który chce żeby mu połknać spróbuje najpierw zrobić TO ze swoim najlepszym kumplem a potem niech wymagaja od NAS

@ mireczkowataaa ­ Prawie tak jak: 1) twoja inteligencja i 2) znawana przez cię subiektywna etyka dyskusji. ­ Szkoda na ciebie klawiatury moja panno. (biorąc pod uwagę stan mojej klawiatury to jej nieźle pojechałem) ­

Gość CoJaPacze
Kaliban po co ciągle piszesz o ślubach?

@ daria:) ­ Dobre, dobre. A ty jak rozumie, zamierzasz ożenić się ze swoją kumpelą. pracować na nią, znosić jej fochy, i akceptować (bez zdrady) tyle seksu i takiej jakości, jaki ci oferuje.. Wow, to naprawdę... postępowe. :) ­

Gość miglantz
mężczyzna przede wszystkim sznuje swoja kobietę i nigdy nie będzie jej do niczego zmuszał.To jest m.in. miara jego męskości.

@ CoJaPacze ­ O całości pożycia, gdzie seks stanowi istotny element i bufor napięć. ­ Ale widzę, że rzucam perły przed lochy pełne wyobrażeń wziętych z Disneya, Gali i Bravo. Za wysokie progi dla mnie. Adieu ­

Gość daria:)
ale nie żądajcie że mamy wam to coś połykać boi po co

Gość oscnowecbiw
"wydaje mi się, oznaką niedojrzałosci jest raczej współczucie facetowi, którego się nie zna, tylko dlatego, ze jego kobieta nie łyka jego spermy" nie dlatego ze nie lyka tylko, ze podchodzi do tej sprawy jak 3 latka do szpinaku. Nie bo nie, bo nie lubie. Nie wyobrazam sobie mowic mojemu facetowi a tymbardziej wypisywac na forum, ze sperma mojego faceta mi nie smakuje, jest okropna i nie bede polykac noz ja pierdole. Jestes zalosna, a twoj facet jak tu napisal ktos wyzej potem skazry sie kolegom za twoimi plecami. Jestes egoistka, ktora mysli tylko o swojej przyjemnosci, nie jestes w stanie zrobic takiej pierdoly zeby dac przyjemnosc swojemu facetowi, bo twoja niechec jest wazniejsza, niz radosc faceta

Gość miglantz
a nazywanie tego "połykiem" jest kretyńskie. Połyk to w języku wieziennym połknięcie czegoś, co gwarantowało przerwę w odsiadce i poleżenie kilku dni czy tygodni w szpitalu.

Gość miglantz
a nażekanie, że kobieta nie łyka jest chamskie, wulgarne i dzicięce, a napewno nie męskie.

Gość FR
Nazywanie przycisku na fortepianie czy pianinie "klawiszem" jest bez sensu,bo klawisz to strażnik więzienny.

Gość miglantz
i gowno kogo obchodzi, co ktoś wyprawia w sypialni. Dziwie sie, że wciąż jakies osły zakładają takie temety.

Gość miglantz
akurat słowo klawisz było pierwsze.

wybacz kaliban, ale wyzywanie kobiet od kurew chyba jednoznacznie pokazuje jaki masz do nich stosunek. tak, na pewno mój facet skarży sie kolegom, ze mu spermy nie łykam :):) Ile Wy macie lat i jakich facetów?? Robie w seksie to, co lubię. Nie mówie mojemu facetowi, ze nie smakuje mi jego sperma- bo mnie do tego nie zmusza. Robimy to, co oboje lubimy- jesteście cholernie dziecinni twierdząc, ze w seksie cos TRZEBA. Nie, nic nie trzeba. A już na pewno nie powinno się robić czegoś, czego się nie lubi. Bo wtedy cała istota miłości traci sens. Ale co wy o tym mozecie wiedzieć...

Gość miglantz
w sumie nie dziw, że tak zostało skojarzone, biała budka, w środku facet w czarnym uniformie. Klawisz po prostu. Ale połyk to prymitywna nazwa.

Gość miglantz
ale było znane zanim więżniowie je użyli.