Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yjhgjdf

Dlaczego facetom tak zależy na połykaniu?

Polecane posty

Gość moja laske sam nauczylem
by polykala , dla niej tez rzucilem fajki by smak spermy byl lepszy

Gość miglantz
a domyślić się trudno wymawiając to słowo?

Gość FR
niezły sposób na walkę z nałogiem. mam tylko nadzieje nie nikt nie wpadnie na to, ze abstynenci mają lepszy smak

Gość CoJaPacze
Kaliban O całości pożycia, gdzie seks stanowi istotny element i bufor napięć. ale tematem jest połykanie. jeśli współczujesz facetowi któremu żona nie połyka to powinieneś współczuć mu głupoty że nie rozmawiał o tym wcześniej z dziewczyną i nie wiedział że nie będzie chciała tego robić

Gość miglantz
no weź tu, czytając takie wypowiedzi, dziw się, że jest tyle rozwodów, jezeli niektórzy za podstawę związku uważają to, co stanowi jego margines. A najważniejsze sprawy sie marginalizuje.

ja też współczuję facetom, których żony nie połykają :o ­ no ale niestety tak to już w życiu jest, że brzydcy mają gorzej 🖐️

Gość FR
miglanc, twoje podlizywanie się kafeteriankom jest słodkie do wyrzygania, a znajac zycie i tak sie zadna z tobą nie umówi

Gość miglantz
łatwo mi jakoś słowa spod palców wychodzą [łapka}

@ żab-X ­ Nieoptrzniem zostawił był okno uchylone i hałas mię obudził. Ale i tak za chwil kilka idę złożyć się w pościeli. ­

miglantz - i tak wiemy, że jesteś babą. no już się nie wysilaj, naprawdę :D

Gość miglantz
ha ha, wyglądam na takiego, co szuka na kafe towarzyszki?

Gość miglantz
żaba, szoruj koleś :P

Gość miglantz
i wcale sie nie wysilam

"Nieoptrzniem zostawił był okno uchylone i hałas mię obudził. Ale i tak za chwil kilka idę złożyć się w pościeli." ­ wielce mi przykro z powodu tegoż dramatycznego wydarzenia, o Najdroższy. ­ niechże ci, którzy Cię zbudzili, już nigdy w życiu nie zaznają loda z połykiem! niech przyrodzenie im się skurczy i odpadnie! 😭

Gość miglantz
po prostu czasem lubię z kretyństwem popolemizować. Dla własnej przyjemności, bo o pozytywny rezultat w takich dyskusjach raczej trudno.

Gość FR
tak włażąc im bez wazeliny właśnie na takiego wyglądasz

Gość miglantz
a poza tym ja wolę na stopy niż w usta.

Gość miglantz
niby komu włażę?

Gość miglantz
mam swoje zdanie i tyle

"po prostu czasem lubię z kretyństwem popolemizować" ­ i często tak sam ze sobą rozmawiasz? :classic_cool:

Gość miglantz
i wazeliny nie u żywam, jak trzeba wolę coś z unimila.

Gość miglantz
zawsze uważam, że facet, który ocenia kobietę po tym czy ona połyka czy nie jego spermę to zwykły kretyn. No, chyba, że idzie o ocenę jakiejś lachociągary podśmietnikowej. Ale jak takie lubi to dalej tylko kretyn.

miglantz- ta wypowiedź mi się podoba: "no weź tu, czytając takie wypowiedzi, dziw się, że jest tyle rozwodów, jezeli niektórzy za podstawę związku uważają to, co stanowi jego margines. A najważniejsze sprawy sie marginalizuje. ". Spadam. Do mojego nieszczęśliwego faceta i szczęśliwego dzieciaka :)

Gość taka prawda_________
"no weź tu, czytając takie wypowiedzi, dziw się, że jest tyle rozwodów, jezeli niektórzy za podstawę związku uważają to, co stanowi jego margines. A najważniejsze sprawy sie marginalizuje." haha a to sa typowe slowa jakiegos nieszczesnika, ktory musial sie pogodzic z tym, ze zona mu nie polyka. Kogo wy chcecie oszukac? Podstawa kazdego zwiazku jest udany sex, kazdy problem zaczyna sie od tego. Nikt nie bedzie szczesliwy nawet jak bedzie mial dom, zone, dzieci a nie bedzie zaspokajany w sypialni. Takie rzeczy zawsze koncza sie romansami i rozwodami wiec nie perdolcie glupot tu, kazdy z nas jest tylko czlowiekiem, a popedu nie zmienisz

miglantz, prawiczku, nie tłumacz się :D ­ to co napisałeś na początku wskazuje na to, że z seksem nie miałeś nic do czynieni.

Gość miglantz
zaspokajanie w sypialni nie ma nic wspólnego z jedną rzeczą, bo to jest pewna całość. jak ktoś w sypialni wyczynia wszelkie możliwe cuda, ale nie ma łykania, bo nikomu na tym nie zależy to co? Jakie siano trzeba mieć w głowie, żeby łykanie uznać za podstawę małżeństwa?

Gość .,mnbvdswer4t5uyjmhnbcvx
faceci żrą fastfudy piją piwsko a potem ich sperma tak capi ze jak to połknąć?! nie dziwota ze laski nei chcą! a jak facet dba o siebie to inna bajka....