Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

czarna8905

SOUTH BEACH-parę pytań do osób które stosują/stosowały tą dietę!

Polecane posty

1)ile udało wam się na niej schudnąć od 1 fazy i z jakiej wagi w jakim czasie 2)ile udało wam się na niej schudnąć od 2 fazy i z jakiej wagi w jakim czasie 3)czy z ćwiczeniami czy bez (normalne zajęcia domowe-gotowanie,sprzątanie,spacery i nawet chodzenie na zakupy:) )

Gość pomaranczowowisniowa
Ogolnie wazylam jakies 67-68 kg (przy wysokim wzroscie), po swietach 70, ale zeszlo by samo, nawet gdyby nie ta dieta. Schudlam do 64, czyli 6 kg, bez cwiczen, tylko w pierwszej fazie - dwa tygodnie. Nie planuj cwiczen, nie bedziesz raczej miala sil. Ogolnie dosc duzo chodzilam w tamtych czasach. Drugiej fazy nawet porzadnie nie zaczelam, dieta poszla sie, a ja wrocilam do wagi 67-68 ktora w zasadzie byla moja dobra waga.

Gość majka:)
ja schudłam na sb w wieku 45 lat na 1 fazie 7 g i na drugiej fazie 5 kg i w pierwszych 2 tygodnaich 3 fazy 2 kilo nie cwiczyłam , tylko ruch w pracy spacery , nie mialam nadwagi duzej , bo przy wzroscie 170 schudłam z 70 kg ale fajna dieta i nie jest sie glodnym na niej

bylo to 4 lata temu i przytyłam jakies 3 kilo i teraz jestem na mz od dzisiaj

Witam, ja byłam na tej diecie i właściwie jem nadal wg zasad tylko dodatkowo pozwalam sobie czasami na jakieś słodycze czy pizze, już się nie odchudzam tylko utrzymuję wagę od 3 miesięcy. W stopce mam jak mi szło to sobie zobacz ;) polecam bo jest rewelacyjna i skuteczna. Ja nie ćwiczyłam, tylko spacery i zajmowanie się dzieckiem i domem.

zielonaolivka-to gratuluję. szkoda,że nie ma żadnego topiku o SB-a tak ogólnie to upiekłam chlebek z fasoli i stygnie na jutro. Może ktoś jeszcze się wypowie?A teraz mówię DOBRANOC i zajrzę jutro!

Gość majka.:)
No ja ci napisalam ze scuflam w.ciagu 6 tygodni 14 kg wiwc chyba duzo i to nie z duzej nadwagi wiec chyba widac ze mozna no i nie mialam nascie lat

Gość majka.:)
Pisze z tableta i robie bledy przepraszam

Gość mirka01
majka gratulacje ja jestem na mz tez mialam robic sb ale zostane na mz bo nie mam nadwagi tylko mała oponke na brzuchu

Gość hahahahahah
juz 2 osoby ci npisaly ze slicznie schudły a ty szukasz dale jakas dziwna jestes wejdz sobie na forum o sb i poczytaj niedwiarku paranoja

no ja napisalam ale nawet sie nie odezwala do mnie , faktycznie dziwna osoba

Gość palskdbnc
bo zazdrosna jakas pewnie ze tyle schudłas olej to ja dzis zaczynam diete kapusciana

Gość lop0989
ja stosuje diete od tygodnia i jest extra

no właśnie nie widzę żadnego forum o SB. No i GRATULUJĘ,bo chyba zabolało,że nie napisałam wcześniej he he. To dopiero paranoja "upominać się" o gratulacje.

Gość lop0989
tzn nie wazylam sie i nie wiem wqzeenie za tydzien ale cm w pasie mniej

aha,no właśnie od 1 fazy przez te dwa tygodnie najwięcej się chudnie. Dobra to dzięki za informację-dziś mój pierwszy dzień. Powodzenia w dalszym odchudzaniu.

jezeli o mnie chodzi to ja sie nie prosze o zadne gratulacje tylko skoro ci napislam ze byłam i schudłam duzo to myslalamze oc os zapytasz a ty faktycznie mnie olałas jak tu ktos napisal tu jest link do sb http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3179964 powodzenia napewno dasz rade , dieta jest okey

ja mam sb obcykane i moge odpowiedziec na pytania dlatego tu napisałam

ale od poniedzialku znowu ktos zaczyna wiec moze akurat bedzie ktos

jak cos to pytaj chetnie odpowiem

Gość o nie!!!!!
ta majka to serene o nie!!!! znowu się tu panoszy jako pomarańczowa, weź kobieto rzygać się chce jak na tamtym forum plotłaś. Koszmar!!!!