Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

avan

zycie stracilo sens

Polecane posty

Jestem sobie dzisiaj u fryzjera, obcinam się jak zwykle, na górze dłużej, po bokach króciutko, pod koniec pani pyta czy włosy mogą być tak zaczesane na bok, pytam więc dlaczego a ona na to... ŻEBY ZAKRYĆ ŁYSINĘ, doznałem szoku, do tej pory miałem najgęstsze i najgrubsze włosy jakie człowiek mógł sobie wyobrazić, mam 24 lata i przegrałem życie, faktycznie zacząłem łysieć. Włosy to jedyna rzecz jaką miałem, byłem z nich cholernie dumny, jestem żałosny we wszystkim innym, nie ma we mnie nic innego, były tylko włosy. Dobrze, że dzisiaj piątek, pójdę się z tego wszystkiego ochlać, czego nigdy nie robię, przy odrobinie szczęścia może ktoś mnie zatłucze na śmierć albo zmasakruje mnie jakiś samochód.

Gość I tak
Nic nie moze przeciez wiecznie trwać,co zesłął los trzeba bedzie stracić,nie dosc ze masz łysinę to jeszcze bedziesz pijanym łysym,hmmmm

Jestem sobie dzisiaj u fryzjera, obcinam się jak zwykle, na górze dłużej, po bokach króciutko, pod koniec pani pyta czy włosy mogą być tak zaczesane na bok, pytam więc dlaczego a ona na to... ŻEBY ZAKRYĆ ŁYSINĘ, doznałem szoku, do tej pory miałem najgęstsze i najgrubsze włosy jakie człowiek mógł sobie wyobrazić, mam 24 lata i przegrałem życie, faktycznie zacząłem łysieć. Włosy to jedyna rzecz jaką miałem, byłem z nich cholernie dumny, jestem żałosny we wszystkim innym, nie ma we mnie nic innego, były tylko włosy. Dobrze, że dzisiaj piątek, pójdę się z tego wszystkiego ochlać, czego nigdy nie robię, przy odrobinie szczęścia może ktoś mnie zatłucze na śmierć albo zmasakruje mnie jakiś samochód.

Gość I tak
Nic nie moze przeciez wiecznie trwać,co zesłął los trzeba bedzie stracić,nie dosc ze masz łysinę to jeszcze bedziesz pijanym łysym,hmmmm

ale jaja nie wiem czemu 2x to samo sie wkleilo, w kazdym razie chcialem napisac, ze wole zdechnac niz byc lysy.

Gość ćiemkka
Jesteś nie poważny łysina to niekoniec świata -Spokojnie nie panikuj :) zażywaj jakieś suplementy na porost włosów

Gość I tak
avan,i masz racje i masz racje kto to widział swiecic łysina jak 60l tek

Gość pani domu
łysi kochają jak tygrysi !!!!!

Gość jakaś tam po tzydziestce
A co ma powiedziec dziewczyna która w wieku 18 lat ma juz sporo siwizny na włosach, teraz koleżanka gdyby się nie farbowala byłaby siwiutenka.

Gość radzę
Poczytaj porady dr Górnickiej .

Włosy zawsze można umalować, ja nie widzę problemu z siwizną. Chyba nie wiecie jak dużo zależy od wyglądu, czy to w pracy czy też relacjach damsko-męskich, która dziewczyna będzie chciała jakieś łyse zero? Wcześniej byłem zerem życiowym i nie miałem kompletnie powodzenia ale przynajmniej były te włosy, teraz nawet tego nie mam, zero szans na normalne życie

Gość Hella tacja
Wiesz co kup sobie tupecik i przyklej na super glue do tej swojej łysej pały.

Gość Dr Sznaps
Chcesz odzyskać stracone włosy? Muszisz stosować się do jednej prostej zasady. Musisz mniej jeść, tyle samo pić i więcej srać!

Gość martulkaaaa_________
uwielbiam łysolów :) uważam, że są sexi