Staronthebluesky 0 Napisano Październik 26, 2012 Mam skierowanie na ten zabieg bo usg wykazało kamienie w woreczku,plus problemy z trzustką...jednak wacham się nad tym czy ma sens i czy nie lepiej od razu an laparoskipie iść ?? miał ktos może ten zabieg w UK ,jakieś opinie na jego temat?ja umieram ze strachu i nie wiem co robić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Staronthebluesky 0 Napisano Październik 27, 2012 słowo się odwraca i do właściciela wraca :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kikikikikishstsh Napisano Listopad 2, 2012 Mialam, dostałam po tym zapalenia trzustki i mało się nie przekrecilam. Sama endoskopia nie jest jakaś straszna bo usypiaja. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kostamanta Napisano Listopad 3, 2012 nie robić ECPW gdy na TK wyjdzie wynik;przewody zółciowe nieposzerzone bo wtedy wywołuje się właśnie zapalenie trzustki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 25, 2015 Ja robiłam ale w Polsce, mogę polecić to miejsce http://skopia.pl/ zabieg u nich jest bezbolesny, nie ma się czym stresować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach