Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość monisiazopolaaa

do kobiet w ciąży lub ktore maja już dziecko pytanko PRZECZYTAJCIE PLIS:(

Polecane posty

Gość monisiazopolaaa

ostatni raz okres mialam 18 wrzesnia ... czyli z moich wyliczen spoznia mi sie juz okres jakies 11-12 dni... brzuch mnie boli ale nie tak jak do okresu tylko tak czuje jak by mnie ktos ( skopał po nim) taki cały obolaly i ciągle się w nim cos przelewa, czuje sie taka pełna jak bym sie mega najadła... jak bym miała pęknąć zaraz... czasami kuje mnie tak jak by w jajnikach. Wczoraj robilam test pierwszy wyszedł chyba zle bo zadużo moczu nalałam i troche sie rozlalo i wsytzko bylo rozmazane ale wygladalo jak by pod T byla czerwona kreska ale wsyztko rozmazane.. i potem zrobiłam drugi test i wyszla juz jedna kreska ( test robilam okolo godziny 19) od jakiegos tygodnia mam dziwny sluz bo bardzo wodnisty tak jak by woda ze mnei leciała przezroczysta, bez zapachu, ciagle mokre mam.. nie wiem co mam mysleć.. sex był zawsze w prezerwatywach, czasami jak bez to tylko chwile ale nie konczyl we mnie tylko wyjmował.. nie wiem co mam mysleć.. jaki wy dziewczyny miałyscie sluz na początku ciąży i jakie uczucie w brzuchu ?

Gość xarla
kazda kobieta ma zupelnie inne objawy na poczatku ciazy, wiec tym sie nie sugeruj, zrob test jeszcze raz ale rano okolo 7.00

Gość takajednakobitka123
Raczej ciąża ale spróbuj jeszcze raz zrobić test z niewielka ilością moczu

Gość monisiazopolaaa
ale czemu myślisz że raczej ciąża, a dziewczy miałyście tak ze byłyscie w ciązy a test wam wyszedł negatywny...?

Gość jdkllalłl
W 4 tyg.negatyw.w 6 pozytyw i w 7 wiz.u gina. Potwierdził ciaze.

Gość monisiazopolaaa
Boze mam 23 lata ale nie chce mieć dziecka jestem na 3 roku st. dziennych... teraz pisze prace jestem zalamana jesli to ciąża.. do tego moi rodzice nie akceptują mojego chlopaka.. nie lubią go on nawet do mnei do domu nie przychodzi chociaz jestesmy razem 7 lat... nie wiem a do ktorego tygodnia można wziąśc proszki wczesno-poronne ? nie wiem co robić, nie pracuje... chlopak zarabia 2 tys ale co to by bylo 2 tys na 3 osoby... albo i 4 bo możliwe ze byly by blizniaki.. bo w kojej rodzinie pelno blizniakow i moj chlopak tez jest blizniakiem babcia ma blizniaczke dziadek blizniaka... pewnie i ja bym miala blizniaki... Boze.. nie wiem co to by bylo..

Gość xarla
ja robilam test 7 dni po dniu spodziewanej miesiaczki o godzinie 7.00 bo wtedy jest najwieksze stezenie hormonow w moczu i od razu wyszedl mi pozytywny,, dwie czerwone kreseczki napisze ci jakie mialam objawy: mialam scisniety brzuch, bylam oslabiona, blada i mialam niskie cisnienie, ale jak mowie nie sugeruj sie objawami innych tylko powtorz test dokladnie bez pospiechu i najlepiej wlasnie rano

Ja taki śluz i dziwne sensacje w brzuchu miałam na początku ciąży, ale testy wychodziły pozytywne. Za to kiedyś spóźnił mi się okres prawie 20 dni (wtedy również byłam na 3 roku studiów) i też byłam przerażona, nie miałam odwagi robić testu. Brzuch był bardzo obolały i wzdęty, nie mogłam nawet ćwiczyć tak mnie wszystko bolało. Czy miałam śluz to nie pamiętam. Ale ze stresu to mi nawet papierosy jak ktoś palił zaczęły śmierdzieć i niedobrze mi było. Na szczęście to nie była ciąża. Więc nie stresuj się jeszcze. Skoro seks był w prezerwatywie, a test wychodzi negatywnie to są duże szanse, że to jednak nie ciąża.

Gość monisiazopolaaa
nie wiem zaczynam sie tak bac ze pewnie niektore objawy to są ze stresu..

Gość monisiazopolaaa
dziewczyny a czy jesli moja babcia ma blizniaczke siostre, moj dziadek ma brata blizniaka i moj chlopak jest blizniakiem to jest szansa ze i u mnie wystąpiły by blizniaki?

Szanse są, ale Ty się nie stresuj bo raczej w ciąży nie jesteś. A jeśli nie chcesz teraz dziecka to lepiej idź po tabletki, są znacznie pewniejsze niż gumki i dają większy komfort fizyczny i psychiczny.

Gość monisiazopolaaa
bralam kiedys proszki to przytylam okolo 10 kg, nie moglam spac w nocy i zle se czulam.. wiec nie chce proszkow ale mi się wydaje ze to jednak ciaza.. bo nigdy tyle okres mi się nie spoznial prawie 2 tyg..eh

To widocznie miałaś źle dobrane tabletki. Zresztą teraz są jeszcze te osłonowe, więc jest lepiej. Mnie się też nigdy okres nie spóźniał i wtedy na studiach to był pierwszy raz. Dodatkowo stres powoduje, że spóźnia się jeszcze bardziej. Zrób test jutro rano z porannego moczu. Jeśli dalej będzie negatywny idź w poniedziałek na betę.

Gość jesssssssssu
"mam 23 lata ","brałam kiedyś proszki" "nie chce mieć dziecka" piszesz jakbyś raczej miała 16 lat a nie 23 ! jeśli nie chce się dziecka to sie bierze tabletki czy sie tego chce czy nie albo nie bawi się w sex! a jak juz naprawde nie można tych tabletek do oprócz prezerwatywy stosuje się kalendarzyk,obserwuje sluz ale pewnie ty nie wiesz nawet co to jest! Teraz najłatwiej iść po "proszki przeciw poronne" boże ze takie idiotki istnieją ....szok