Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedz mi jak..

Jak uzyskać ładną cere

Polecane posty

Gość powiedz mi jak..

Czystą przedewszystkim, wolną od wągrow, niedoskonałości i innych brudów. Nie wiem co począć z ta moja nieszczesną cera mam siedemnaście lat, typ cery chyba tłusta. Poleccie coś, czy pozbęde się kiedyś tych wągrow?

Ja dbam o cerę, kupuje specjalne środki i wągry dalej mam, już myślalam iść do kosmetyczki na usuwanie czegoś takiego może by coś to dało, bo mam ich bardzo wiele:(

Gość Adelcia888888
ja ostatnio kupiłam szczoteczkę z Rossmanna do mycia twarzy i powiem wam, ze jeszcze nigdy nie mialam tak czystej skory, sporo wagrow i grudek zniknelo

Gość kiutiu
poczytaj sobie o zielonej glince, o mydle alepskim, o zdrowym odzywianiu. Nie polecam picia drozdzy (ja nabawilam sie drozdzycy), mozesz sprobowac pic bratek trojbarwny, jest paskudny w smaku. Rowniez polecam pic pokrzywe, oczyszcza i odtruwa organizm. Poczytaj uwaznie o wlasciwosciach i stosowaniu tych ziol. Siemie lniane tez wplywa swietnie na skore a przy okazji reguluje uklad trawienny i przyspiesza metabolizm. Mysle, ze warto troche poswiecic czasu na naturalne srodki, niz kupowac gotowe preparaty, ktore maja w swoim skladzie konserwanty i inne ulepszacze. Moze to i wygodne, bo lykasz tylko tabletke ale.. czy w ten sposob naprawde sobie pomagasz? Jesli polaczysz zdrowe odzywianie (w miare naturalna, nie przetworzona zywnosc) z ruchem - bieganie, rower, plywanie czy co tam Ci pasuje, to nabierzesz naprawde fajnych nawykow pozwalajacych zachowac szczupla linie i zdrowe pysio ;)