Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam juz bardzo dosc

UK - zaparowane okna i mokre okolice

Polecane posty

Gość agata PL
rok temu kupilismy mieszkanie w bloku i z zaparowanymi oknami. po roku jest masakre... zaczely mokre byc sciany. pol roku temu wymienilismy okno balkonowe-najwieksze takie rozsuwane patio door i nic. nie moknie, nie paruje. mamy nadzieje, ze jak po nowym roku wymienimy reszte, to problemy sie skoncza. pochlaniacz wilgoci jest dobry, ale okna stare i mimo tego, ze pcv to i tak sie dzieje. slyszalam o folii co sie przykleja i rynnach odprowadzajacych w bnq pytajcie. czy u kogos skonczyl sie problem wraz z wymiana okien??????

Gość gość
W marketach można kupić środek na grzyba "MOULD & MILDEW REMOWER".Pomaga na jakieś 2 tyg.Pięknie znika ze ściany,ale jak jest w ścianie ,to prędzej czy później wyjdzie:(

Gość sebix37
To byl koszmar grzyb zaparowane okna wiatr przenikajacy przez ten pseudo double glazing .Postanowilem zakupic okna polskie od jednej z firm sprzedajacych okna w Londynie Wybralem 3 szybowe w naprawde dobrej cenie I montazu .Komfort uzytkowania nie do opisania zwlaszcza ze moge je teraz umyc sam Dla zainteresowanych podaje kontakt do firmy 07851390488 Sebastian

Gość Genowefka3
hmm najlepiej jest co najmniej raz dziennie wietrzyć sobie mieszkanie, szczególnie po praniu, kąpieli, czy gotowaniu. Jeśli macie kratki wentylacyjne koniecznie sprawdzcie ich drożność. Po za tym może warto zamontowac specjalne nawiewniki, albo okna zaopatrzone w wywietrzniki z wymiennikiem ciepła, po więcej szczegółów zapraszam do źródła czyli artykułu na http://www.okna-pasywne.pl/poradnik/zaparowane-szyby-skad-sie-biora :)

Gość gość
Bardzo dobrym wyjściem w takim przypadku jest montaż nawiewników. Również miałam problem z wilgocią przy oknach, aż zdecydowałam się na montaż http://www.nawiewniki-szczecin.pl/ - teraz wszystko jest w porządku.