Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arletta...arletta

gdzie znalesc znajomych na poziomie???

Polecane posty

Gość arletta...arletta

Jestem wyksztalcona, mam fantastyczna prace, majetnego meza z prywatnym swietnie prosperujacym biznesem. Kilka domow i samochodow. Odkad moja sytuacja materialna radykalnie sie poprawila, kompletnie stracilam jezyk z dawnymi przyjaciolkami. Jestem swietnie ubrana, stac mnie na wszystko, mam drogie gadzety. Mysle ze czuly sie gorsze i dlatego kontakt sie urwal. Prawda jest taka ze chcialabym znalesc przyjaciolke na poziomie, ktora bedzie stac na drogie lunche i wspolne wyjazdy, ekskluzywne zakupy a nie same dziadowki z wianuszkiem wrzeszczacych dzieci i mezem robolem.

Gość taka posiadaczka
a klasy, subtelności, wdzięku i rozumu za grosz. Wyższe sfery nie tolerują aspirantów bez zaplecza.

Gość taka posiadaczka
a tak na marginesie: znaleźć

Gość juz ci mowie!!!!
w ekskluzywnych miejscach, klubach golfowych, fittness, brunchach. Z dziadowkami jak najszybciej zerwij kontakt, niech ciulaja na pampersy i rate kredytu :D ciesz sie luksusem i za swolocza sie nie ogladaj. buzka!!!

Gość Akcyza
stac mnie na wszystko - oprócz słownika ortograficznego :P

Gość juz ci mowie!!!!
a tych wpisow nademna zalosnych dziadowek nie czytaj - ZAZDROSC :D

Gość cvbnoijhb
znaleŹĆ chodząca beznadziejo

Gość ma kase wiec wam zal dupy
sciska ;) to wy ryjcie, studiujcie a potem pracujcie za 1500zl. Ale co tam - ortografie bedziecie mieli bezbledna jak bedziecie pisac do mops-u po zapomoge :)

Gość sagrzo
dorobila sie ( w zasadzie maz sie dorobil ) i nagle jej stare przyjaciolka zaczely przeszkadzac i uwaza je za dno. Uwazaj tylko zebys ty kiedys nie skonczyla na bruku a twoi nowi przyjaciele "na poziomie" nie nasrali na ciebie jak ty teraz na swoich starych. Zgnila dziewucha

Gość taka posiadaczka
bo niby o czym rozmawiać z taką? O Stendhalu? Chyba nigdy nie miała go w rękach. Niby można o ciuchach, ale pewnie o Isabel Marant nie słyszała. O butach? Nie odróżni Pedro Garcii od Blahnika... O pieniądzach nie wspominając, bo przecież taka nawet nie wie w co inwestować...

Ludzie z wyższych sfer i jak to piszesz na poziomie , na pewno nie siedzą na forach !! widać że tam raczej nie pasujesz, ale też chciałabym mieć tyle kasy ale po co? człowiek jest wtedy samotny !!

Gość arletta...arletta
dokladnie dziady!!!! Pisac podania do MOPS-u a nie pluc jadem zazdrosci :)

Gość taka posiadaczka
owszem, siedzą na forach :) też lubią się zabawić w motłoch, jednak nigdy się z nim nie zmieszają.

Gość taka posiadaczka
CO arlto ostatnio przeczytałaś? Obejrzałaś w kinie (nie liczy się kradzież z internetu)? Na jakiej wystawie byłaś? Gdzie spędziłaś wakacje? Jaką masz pasję?

Gość zabolalo was????????????????
Ze ktos ma lekko a wy zapier w miesnym po 10h dziennie i w Weekendy :) Macie klase nie ma co. Zawistne zmije, biedaki!!! TFU!!!!!

Gość iiiiiiiiiiiii i
debile nie chodzi o to, ze ma kase tylko o to jakim zgnilym wieprzem sie stala i jak traktuje starych przyjaciol, paniusia od 7 bolesci co to mysli, ze ciuchy i samochod uczynia ja lepsza...a i tak zostanie sama, jeszcze jej pipskiem bedzie ta samotnosc wychodzic

Gość arletta...arletta
moja pasja to gra w bilard, lepienie pierogow i ogladanie seriali. A wam dupe sciska ze ja mam a wy nie. Czytalam ostatnio przeminelo z wiatrem i kupilam buty z ccc

raczej nikt nie jest tu zazdrosny , chodzi o to że laska ma kase męża i kopnęła w dupę swoich starych przyjaciół !! i co robi kasa z człowieka !!

Gość djagbknjrsdkvgbbbbbbbvisdf
KUPI SOBIE ZNAJOMYCH . kASA TO POTEGA. PRAWDA JEST TAKA ZE BOGATY Z DZIADEM NIGDY SIE NIE DOGADA. NIE MA PRZYJAZNI, ZAWSZE DZIADOWKA BEDZIE SIE CZUC GORSZA. TAKIE ZYCIE!!!

Gość djagbknjrsdkvgbbbbbbbvisdf
PODSZYWY ZAWISTNE :)

Gość PIENIADZE TO NOWE MOZLIWOSCI
fajne miejsca w ktore mozna chodzic a nie kawa u kolezanki czy miejska kawiarenka. i co ma kolezankom wiecznie stawiac bo ona ma? lepiej wymienic znajomych, wiem z autopsji.

Gość taka posiadaczka
pomijając to, że mamy do czynienia z prowokacją - uważam, że autor tego postu ma duże problemy ze swoim życiem :)

na twoim poziomie? hmmm... może w galeriach handlowych? albo w burger king? czy ja wiem? nie obracam się w "takich" wyższych sferach :) 1

Gość taka posiadaczka
tego tematu znaczy się ;) wypowiedzi niektórych też obrazują poziom proletariatu.