Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dgdgtdgdgyeybn2222

zrywac?

Polecane posty

Gość dgdgtdgdgyeybn2222

Zastanawiam sie czy zerwac z facetem. Ma kilka pozytywnych stron i zdazyl sie do mnie przywiazac. Nasza relacja trwa zaledwie miesiac a juz mam wrazenie ze niezbyt dba o mnie i o to co o nim pomysle - ubiera sie byle jak na randki - nie sprzata mieszkania gdy mnie zaprasza -nie zrobil testow na hiv ( nie ma wciaz czasu) - w lozku dba przede wszystkim o swoje potrzeby ( brak gry wstepnej itd) Czy dla was tego typu zachowania spowodowalyby koniec znajomosci czy byscie konynuowaly dalej?

Gość dgdgtdgdgyeybn2222
czy tego typu zachowania sa dla was dyskwalifikujace na starcie?

Jeśli nie obchodzi go twoje zdrowie, a pewnie masz powody, by mu "zlecać" takie badania, no to rzeczywiście według mnie egoista. To dla mnie byłoby najbardziej irytujące, ZDROWIE PRZEDE WSZYSTKIM :P

Gość dgdgtdgdgyeybn2222
on uwaza, ze niczego nie ma, ale dla mojego bezpieczenstwa i spokoju powinien je zrobic... poza tym, na poczatku zwiazku, wydaje mi sie ze kazdy stara sie pokazac z jak najlepszej strony jelsi mu zalezy na drugiej osobie, wiec sprzatanie domu , dbanie o siebie sa jakby normalne. Jesli juz na poczatku zwiazku facet nie dba o takie rzeczy, to mam duze watpliowsci do tego co bedzie dalej

Gość dgdgtdgdgyeybn2222
ktos inny sie wypowie? moze to sa blahostki i sie czepiam

To znowu ja :P nie dość, że niechluj, to jeszcze egoista, którego nie obchodzi Twoje dobro. Skąd on może wiedzieć, czy nie ma HIV-a? A jeśli narażał się na ryzykowne zachowania seksualne, to powinien JUŻ DAWNO o to zadbać, gdyby miał Cię na uwadze. Ja bym go olała.

Gość miałam napisać to samo
Sama zrób test na HIV, i na łeb 🖐️

Gość dgdgtdgdgyeybn2222
na leb rzczywiscie powinnam zrobic, ech

Gość hdjfbjsdfbgjsdfsdqf
no ale po co mu badania na hiv robic ,jak ty mu juz doopy dajesz?czy ty normalna jestes?

Trzeba było wcześniej o te badania się upomnieć a nie jak już jesteście po stosunku. Jeszcze się okaże, że to ty miałaś HIV i go zaraziłaś.