Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasienka76321456

moj facet szuka sobie nowej dziewczyny? pomozcie mi to sprawdzic i odegrać się

Polecane posty

Gość kasienka76321456

jestem z facetem już dłuższy czas, znalazłam dzisiaj przypadkiem jego konto na portalu randkowym ! Ostatnia data logowania to kilka dni temu... Mam mętlik myśli. Od razu wyjaśniam jak znalazłam jego konto, nudziłam się i coś mnie tchnęło, żeby wpisać jego dane w google... wpisałam nick, którego wiem, że używał kiedyś dawno i pokazało się konto na portalu randkowym, nawet ma tam zamieszczone zdjęcie... Więc 100% pewności, że to on. Zastanawiam się co zrobić. Sami kiedyś poznaliśmy się na portalu randkowym, tylko, że na innym i oboje już nie mamy tam kont. Zastanawiam się czy nie zapytać po prostu czy ma gdzieś jeszcze jakieś konto, a jeśli tak to kiedy ostatnio logował się tam. Jeśli powiedziałby, że nie ma, bądź logował się dawno, czy myślicie, że to już wystarczający dowód, że mnie oszukuje? Druga opcja, założyć tam konto, wiem, jakie dziewczyny lubi, więc wiem co wpisałabym w profil, wysłałabym wtedy do niego wiadomość, że chciałabym go poznać itp. Tylko doradźcie mi co miałabym wpisać? Jeśli odpisałby to miałabym już czystą sytuację... Nie wiem co robić, doradźcie proszę, tyle emocji jest we mnie, nie wiem co mam o tym myśleć....

Gość dfhnla
moglabys napisac, ze hej, podobasz mi sie na zjdeciu czy cos.. albo.. mm jaki fajny facet z Ciebie

Gość kasienka76321456
ale doradzcie co mam wpisać dokładnie w pierwszej wiadomości? nie chciałabym tego spalić... a gotują się, we mnie wmocje, dlatego proszę o rade co wpisać, żeby niczego nie zorientowal sie

Gość aaasssssssaaa
Spytaj się jakiego rodzaju znajomości szuka? czy tylko przyjaźni, miłośći czy chodzi mu o seks:)

Gość kasienka76321456
wpisał już w profil, że szuka przyjażni, związku, kogos w celu matrymonialnym

Gość aaasssssssaaa
to powiem Ci,że bardzo Ci współczuje, bo straszny dupek z niego;/ Na Twoim miejscu bym z nim od razu zerwała, i nawet nie powiedziała czemu, ot po prostu Ci się znudził i tyle;) to będzie dla niego najlepsza zemsta.

Gość kasienka76321456
wiem, że może jestem ostatnią głupią, ale ciąglę się łudze, że zalogował sie ot tak z ciekawości, że nikogo nie szuka, z nikim nie rozmawia.... jesli zapytam, czy mam konto, czy sie tam loguje i jesli przyzna sie, że tak, to co o tym sadzicie? czy lepiej zalozyc tam profil i napisac do niego... ?

Gość dfhnla
jest sobota powienien ten czas z Toba spedzac

Gość kasienka76321456
doradźcie jeszcze dzisiaj co robić

Gość atellierr
zawsze cos robi majac pewne intencje. On ma takie jak napisal: szuka przyjazni, kogos do zwiazku. Wiadomo, ze nie przyzna sie do tego konta, a jak mu sama je pokazesz to powie, ze kolega zrobil mu dowcip. Zrob tak. Zaloz sobie konto na tym portalu i napisz do niego: hej, chcialabys cie poznac blizej, spodobal mi sie twoj profil. On na pewno Ci odpisze. Potem zapytaj go czego szuka, czy jest sam itd. Kiedy powie ci czego szuka i ze jest sam jak palec, mozesz mu sie przedstawic z imienia i nazwiska wlasciwego i napisac, ze chcialas go pozegnac na zawsze :)

Gość kasienka76321456
a jeśli nie odpisze?

Gość Poli ana
Kiedys doradzilabym ci z nim porozmawiac. Ale faceci tonsttasznie Kretacze, malo praedopodobne ze usluszalabys prawde. Dlatego ja bym go przetestowala. Jezeli naprawde cie kocha i chcr budowac z toba przyszlosc odrzuci jakakolwiek mozliwosc kontynuacji znajomosci i spotkania. Jezeli nie- to oznacza, ze szyka kogos innego i jezeli sie szanujesz zakonczysz trn zwiazek. P.s. Kiedys sama zalozylam konto bedac w zwiazku, zle sie w nim dzialo, moj chlopak mnie frustrowal, myslalam o zerwaniu. Zalozylam konto bo byl ciekawa jacy gaceci tam sa w moum przedziale wiekowym (tuz przed 30). Ale mimo ze dostalam wiadomosci z nikim nie pisalam i szybko zlikwidowalam konto. Nie chcialam oszukowac mojego partnera i chcial nam dac sobie szanse.Z chlopakiem zerwalam 3 mies pozniej. Jezeli on ma konto to znaczy ze zle sie dzieje w waszym zwiazku i nie mozesz mu ufac

Gość Poli ana
Sorry za bledy pisze z tel

Gość kasienka76321456
rzeczywiście, ostatnio nie dzieje się w naszym związku za dobrze... Jak sobie teraz przypominam, to on mówił, że to konto miał kiedyś założone, nawet jak byliśmy już razem jakiś czas to powiedział coś w stylu, że nie wiedział, że ma jeszcze to konto, że czasem ktoś napisze, ale on nieodpisuje.. Dobiła mnie ta data ostatniego logowania...

Gość atellierr
Odpisze. Po to przeciez zalozyl tam konto. Jesli nie zdazyl wykupic aktywacji (nie wiem gdzie to konto), to na wszelki wypadek mozesz mu podac maila, ktorego oczywiscie musisz spreparowac na te potrzeby. Sam fakt, ze facet bedac w zwiazku, zaklada sobie konto na portalu randkowym kwalifikuje go do tego, zeby stal sie bylym facetem/

Gość HA LOOOOOO
ja tak sprawdzilam faceta na poczatku naszej znajomosci wiedzialam,ze zejdzi na nartach,na profilu mial zdjecie z nzrtami w gorach zalozylam konto i nawet wkleilam zdjecie atrakcynej blondynki ze niby jestem sekretareczk,wybieram sie w jego gorkie rejony i czy nie chcialby zostac moim prywatnym intruktorkiem;)czy moge liczyc na kilka lekcji zjezdzania od razu z grubej rury

Gość kasienka76321456
on to konto ma chyba założone już dawno, ma tam znajoma, która logowała się ostatnio w 2009 roku. Jak kiedyś rozmawialiśmy to mówił, że miał założone konta na dwóch portalach (jedno na tym na którym poznaliśmy się, a drugie chyba właśnie na tym). Tylko po co on się tam loguje? z ciekawości? Założyłam konto, wysłałam wiadomość, jeśli nie odpisze to poruszyć z nim ten temat?

Gość Przemysłaf...
HA LOOOOO- musiał być debilem skoro uwierzył w takie teksty :-O każdy facet który jest w związku zauważył by że coś w tym nie tak jak od razu tak z "grubej rury mu napisałaś :-O

Gość atellierr
A czy musi miec oplacone konto, zeby odpisac? Jesli tak, a nie oplacil to musisz zostawic maila do korespondencji priv. Rozmowa nie ma sensu. To juz lepiej usiadzcie sobie na kanapie z lapem celem ogladania czegos i wez mu pokaz wtedy jego konto :D Nie ma czegos takiego ze loguje sie z ciekawosci. z ciekawosci do czego/czego? :O oszukujesz sama siebie. owszem, on jest ciekawy innych kobiet, a ze ciekawosc to I st do piekla to sie zle skonczy. niewykluczony zreszta, ze przez cala wasza znajomosci leci na kilka fronotow i gra nie fair.

Gość kasienka76321456
nie trzeba mieć wykupionego abonamentu, żeby odpisać Będę czekać, obserwować kiedy się loguje, a zachowywać będę się normalnie jak gdyby nigdy nic... jesli zobaczę, że logował się a nie odpisał to porozmawiam z nim - zapytam czy ma jeszcze gdzieś konto, jeśli potwierdzi to zapytam kiedy ostatnio logował się tam.. jeśli skłamie, będę mieć jasną sytuację nie wiem co w sytuacji, jeśli nie odpisze, ale nie będzie też się logować na tym koncie. Może rzeczywiście loguje się tam sporadycznie z nikim nie pisząć? nadzieja matką głupich... też z nim porozmawiam w takiej sytuacji, jeśli powie że nie pamięta kiedy się tam logował ostatnio to chyba będzie oczywiste, że kłamie, jeśli logował się tam niedawno, przecież pamietałby...

Gość aswasw
Powiem Ci tak,że ja kiedyś też sobie założyłam konto na portalu randkowym, będąc w związku, po prostu źle się u nas działo i zrobiłam to chyba z ciekawości. Chciałam pooglądać jacy są faceci z moich okolic itp. Jednak z nikim nie nawiązywałam znajomości. I do dzisiaj czasami wejdę na to konto jak ktoś coś napisze. Jednak ja nie wklejałam swoich zdjęć. Musisz poczekać czy Ci odpiszę i będzie chciał nawiązywać znajomość.

Gość kasienka76321456
te zdjęcia to on ma wklejone stare, żadnych aktualnych. Możliwe, że jak zakładał to konto czyli nie później niż w 2009 (nie znaliśmy się wtedy) on mi chyba mówił kiedyś, że loguje się z ciekawości na to konto, będę obserwować z jaką częstotliwością jest ta ciekawość...

Gość aswasw
mówię musisz się uzbroić w cierpliwość i czekać czy odpisze. A jak się układa między Wami ?

Gość kasienka76321456
różnie, jak to w związku, raz lepiej, raz gorzej... ostatnio może częściej gorzej.. stał się wobec mnie taki bardziej czepliwy...

Gość gdzienasniema
Jak sadzisz co bedzie jesli sie przyzna, ze ma to konto i ze zaglada tam tylko z ciekawosci? Co zrobisz wtedy? Jak sadzisz?

Gość jdkxnsm
uciekaj od niego ;)

Gość Kryśka z nad morza
I co nie odpisał Ci nic? Powiem Ci, że jak dla mnie to podejrzanie wygląda :/ I czemu Wy teraz nie jesteście razem ze sobą?!?!?!