Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość czesmen

szukam wyciskającego łzy filmu

Polecane posty

Gość czesmen

witajcie.poszukuje jak w temacie tytulow 2 filmow.1) z tego co sie orientuje to chyba cos z serii okruchy zycia,bo to byla jedna z sentymentalnych kluch puszczanych na tvp1 dobrych pare lat temu.historia opowiadala o kobiecie ktora stracila corke w wyniku wypadku-jak dobrze mi sie zdaje,utonela na kolonii na ktorej byla razem z przyjaciolka.matka nie godzi sie ze smiercia corki.porywa przyjaciolke nieboszczki,a dzieje sie to choc glowy nie dam uciac pod jakims supermarkietem.prawdopodobnie zadaje jej jakze efektowny cios kamieniem w glowe.potem wsadza do auta(ktore swoja droga przypominalo furgon mordercy) i oddala sie do swojego domu osadzonego na prowincji(amerykanska chatka zbudowana z drewna,koniecznie z wiklinowym fotelem na ganku).tam kladzie dziewczynke do pokoju zmarlej corki ubierajac ja w arachiczna moim zdaniem pizamke po zmarlej.ba!nawet zwraca sie do niej imieniem corki.kiedy ta probuje uciec,matka srogo ja karze.probuje uparzyc ja plomieniem zapalonej swiecy(zastanawia mnie to skad u amerykanow dziwna moda chodzenia po domu ze swieca skoro maja swiatlo?).rodzice poszukuja zaginionej.gdy policja otacza dom wariatki,ta grozi ze zabije dziewczynke.wypuszcza ja ale zmusza ja do tego by wypowiedziala slowa ,,kocham cie mamo".2) tutaj juz mniej szczegolow.tez cos chyba z tej serii,chociaz moge sie mylic. do przedszkola trafia rudowlosa dziewczynka(chyba tak),ktora jest okropnym,nieznosnym stworzeniem.godzi swoja nauczycielke zaostrzonym olowkiem w dlon,choc nie ma porywajacego dusze tryskania krwi.potem jakos relacje sie naprawiaja.nauczycielka odkrywa ze dziecko zostalo wykorzystane seksualnie przez kogos z rodziny,kiedy sadza ja na kolana,a dziecko krwawi. to tyle.jesli macie na uwadze jakies tytuly,z gory dziekuje.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować