Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arek28

Drogie Panie proszę Was o pomoc- Kobiece libido.

Polecane posty

Gość Arek28

Witam serdecznie. Proszę Was drogie Panie o pomoc w rozwiązaniu problemu z libido mojej żony. Jesteśmy ze sobą już prawie 10 lat, na początku było ok w tym temacie, ale powoli było coraz gorzej aż doszliśmy do momentu, że przegadaliśmy na ten temat mnóstwo godzin tylko, że na rozmowach się kończy... Czasami mam wrażenie, że dla mojej żony seks mógłby nie istnieć. Kocham ją nad życie dogadujemy się we wszystkim, po za seksem... Nie wiem jak to jest... podobno kobiety lubią długi namiętny seks a faceci szybkie numerki... jeśli tak jest to czegoś tu nie rozumiem. Od zawsze uwielbiałem długie gry wstępne, zabawy i eksperymentowanie w łóżku i tak jest do dzisiaj. A moja żona jeśli już uda mi się po kilku dniach starania ją przekonać to dąży tylko do tego aby jak najszybciej dojść, a gdy już dojdzie to nie pozwala mi się już dotknąć... Proszę pomóżcie!!! Naprawdę się staram. Wracam z pracy wcześniej, staram się aby było posprzątane, gotuję często obiad na następny dzień (ale to moja forma relaksu). Rozmawialiśmy już o tym milion razy żona twierdzi, że wie iż to nie jest normalne, że kochamy się raz w miesiącu i wie, że ma jakiś problem ale nie wie co z tym zrobić i na tym się kończy... Zrobiła się zazdrosna bo twierdzi, że wie, że ona nie jest taką żoną jaką powinna być, a mnie to dobija. Kocham ją ale seks jest dla mnie bardzo bardzo ważny- długi namiętny i pełen eksperymentów i powoli nie mam pojęcia co robić... Pozdrawiam Arek28

Gość nie pytaj nas
skonsultujcie się z seksuologiem, tak będzie szybciej i większe szane na pozytywne zmiany....

Niech zacznie od ginekologa i badań poziomu hormonów. Dopiero jak się okaże, że w tej kwestii jest dobrze to można szukać pomocy u seksuologa.

Gość nie pytaj nas
* szanse.... miało być :)

Gość Arek28
Do lekarza mówisz... Próbowałem ją namówić... twierdzi, że aż tak nie jest. Mówi, że jej w sumie raz w miesiącu wystarczy tylko boi się, że przez to może mnie stracić i dlatego chce abym to ja coś wymyślił... Stwierdziła, że u nas jest chyba odwrotnie bo ona po udanym seksie marzy aby iść spać a ja chciałbym móc cieszyć się seksem.

może kup jakieś odżywki z testosteronem i dosypuj jej do kawy;) efektem ubocznym może być nadmierne owłosienie tzn. mogą jej zacząć rosnąć wąsy ale za to będzie się kochać jak wariatka🖐️:classic_cool:

Gość artysta i filozof
taaaaaaa i niech zacznie chodzić na siłownię to jej bajcepcy urosnął !

Gość artysta i filozof
i urośnie jej wielka łechtaczka. Z tym, że taki testosteron to tylko w zastrzykach musisz jej zafundować ha.

Gość artysta i filozof
a w trakcie seksu będzie mówiła: szybciej, mocniej ty ogierze,..... głosem M. Tokarzewskiego ha.

Gość artysta i filozof
nie, nie penis. Taka wielka łechta JAK penis będzie wyglądała. Niestety haha.

Gość artysta i filozof
nie wciskaj mu ciemnoty. Testosteron nie jest dostępny w odżywkach. Jedyny, który działa to tylko apteczny w formie zastrzyków.

Gość artysta i filozof
no jeżeli chodzi o masę to ok. Ale jeżeli o libido to musisz mu coś innego doradzić hehe.

dobra żartuje, nie mam pojęcia o odżywkach dla mięśniaków, kiedyś tam coś mi kolega przynudzał ale w dopie to mam wiec nie skupiałam się bardzo na tym co do mnie mówi...z całej rozmowy wyłapałam jedynie "testosteron"

Gość artysta i filozof
Np. niech żona poszuka sobie innego partnera do seksu.

Gość artysta i filozof
To może kolega mówił, że on ma w tym momencie zbyt wysoki poziom testosteronu i chciał, żebyś mu pomogła go obniżyć ? haha

Gość artysta i filozof
Ale ona nie chce seksu z nim !!

Gość artysta i filozof
No to nie wiem po co Ci zawracał głowę tym testosteronem ?!

Gość artysta i filozof
dobra Arek, podsumowując - 10 lat to i tak szmat czasu jak na jedną dziurkę i nastapił moment, żebyś ja zostawił i poszukał sobie innej. Z większym libido.

Gość zmiana czasu @
nie dobijajcie faceta po prostu nie odczuwa podniecenia ,stad ten szybki numerek,moze odczuwac bol podczas stosunku, jezeli jest tak jak piszesz ze starasz sie rozbudzic i nic z tego, niech sie przebada,

Gość artysta i filozof
dokładnie !! haha