Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość businesswoman_businesswoman

businesswoman..

Polecane posty

Chce zostac businesswoman. Zaczelam obiecujace studia, nie mam faceta, jestem ladna. Chce byc niezalezna i nie liczyc na zadnego faceta, miec swoje pieniadze o nic nie prosic. Fakt, zawiodlam sie juz na mezczyznach, nie ukrywam, ze to mi przyniesie 100% szczescie, bo bywam cholernie samotna, ale coraz bardziej podoba mi sie ta opcja.

interesujaca odpowiedz.

Gość belzebub666
ciekawsza niz te wypociny na samej gorze

Gość zostań businesswoman
specjalnie po to, żeby pokazać tym wrednym samcom, że do niczego nie są potrzebni, ew. do łóżka kotrzyść będzie taka, że będziesz bogata czy szczęśliwsza? tak albo nie

Gość ojojojo
gorzej jesli nie bedziesz miałą pieniedzy na zusy wtedy bedziesz szukaął faceta bo tak moze byc

Gość polak bardzo mały
Zacznij od handlowania skarpetami ze szczęki na bazarze.

Gość życzę powodzenia
A gdy już osiągniesz to co będziesz chcieć, zachłyśniesz się niezależnością, będziesz otaczała się wieloma przedmiotami, zapragniesz przytulić się do mężczyny... Trudno oszukiwać naturę człowieka na dłuższą metę i kreować styl życia prosto z Seksmisji, chyba że jesteś innej opcji lub masz jakiś uraz do mężczyzn. Chwalebne jest chęć osiągnęcia sukcesu w życiu, pozycji społecznej, zawodowej własnymi siłami nie drogą na skóty, tylko nie pozbawiaj się też radości życia z drugim człowiekiem.

Gość Rudyy001
Niezmiennie od kilku lat korzystam z tego systemu https://ax-dynamics.com/pl/dynamics-365/for-operations . Nie należy zapominać o tym ,że businesswoman to też kobieta a poprzez ten system jesteśmy w stanie monitorować formę za pomocą urządzeń mobilnych. Podczas wizyt u fryzjera sprawdza się idealnie