Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hiszpanin

Dlaczego ja w to wierzę? Pytam Was

Polecane posty

Wierzę w to że spotka mnie coś dobrego :) Że zrobie kariere w show biznesie Że zdam wszystkie egzaminy :) Że będę świetnie zarabiać :) I zajmować bardzo ważne stanowisku za 5 lat :) Będę naczelnym jakiejś gazety :) może faktu a może tele tygodnia :)

Dlaczego ja w to wierze? Pytam was. Chociaż sam znam odpowiedź. W życiu nie ma rzeczy nie możliwych, są tylko myśli ograniczające nasze możliwości.

Nic nie przychodzi mi łatwo ale ja to czuje że mi się uda. To siedzi we mnie. Wiem że za 75 lat, kiedy bedę starym, bezdzietnym kawalerem, będę wspominał dawne czasy :)

Ja nie potrzebuje czułości ani miłości. Potrzebuje: - sławy - pieniędzy - kariery - to co najważniejsze już mam :)

Ja nie pije. Po prostu rozmyślam o swoim przyszłym sukcesie :) Wiem że mi się uda. Najważniejsze to się nie poddawać.

Kiedy byłem małym chłopcem, często oglądałem telewizje. Rysowałem, tańczyłem, skakałem. Do pewnego momentu swojego życia byłem szczęśliwy. Do czasu, czułem się dość dobrze. Chciałem zostać raz nauczycielem, raz lekarzem - zrozumiałem dopiero w gimnazjum że chemia, fizyka i biologia to nie są przedmioty dla mnie, zbyt trudne, których nie potrafie się nauczyć. Więc zrezygnowałem. Często było tak że nie było pieniędzy. Matka siedziała w domu, ojciec pracował na czarno a ja się denerwowałem z powodu awantur.

Gość pasi-koik
to ja ci powiem, -bo jak byles malym chlopcem ,to naopowiadali ci rodzice bajki o kopciuszku i o brzydkim kaczatku i inni, a pozniej dorosles i myslales ze zycie to bajka ,a pozniej sie OBUDZILES ,ale za pozno-" cholera jasna", a teraz analizujesz to ze cie oszukali ... hee he !