Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fiona_49

problem troche krępujący

Polecane posty

Gość fiona_49

Mam taki problem troche krępujący ale męczy mnie to bardzo, ponieważ dzieje sie tak od ponad roku. Otoż meczą mnie uporczywe gazy, nad ktorymi nie panuje. Już staram sie jeść zdrowo, unikam tzw. "śmieciowego" jedzenia. Utrudnia mi to życie, bo czy to jestem w pracy, czy w autobusie, zdarza mi się w takich okolicznościach że az mi głupio. Wiem ze to moze sie wydac śmieszne, ale mi to uprzykrza życie. Czy ktoś z Was mi pomoże? Może jakas dieta, zioła? Nie byłam z tym u lekarza bo żadnych bóli nie mam, poza tym wyniki badan ogólnych też mam dobre. Proszę o poradę

Gość Exetta
Spróbuj Espumisanu na noc, może wystarczy.

Gość molojo
Przejrzyj w necie diete dla osob z zespolem jelita wrazliwego - trzeba wykluczyc z diety niektore rzeczy - o ile pamietam rodzynki, smazone i gotowane na twardo jajka, niestety produkty maczne tez maja znaczny wplyw na "gazotworczosc" ;). Poeksperymentuj z odtruwaniem organizmu, co wieczor lyzeczka mielonego siemienia lnianego popita szklanka wody, no i w ciagu dnia jak najwiecej plynnych potraw. Nic wiecej nie przychodzi mi w tej chwili do glowy. A zzzzzallll poleca te tampony bo sam stosuje, szkoda tylko, ze pomylil otwory - moze wetknij sobie w ten uzebiony? Ulga dla wszystkich.

Gość fiona_49
Dzięki. Powiem szczerze, że próbowałam już naprawdę dużo sposobów. Pewnie nie obędzie się bez wizyty u lekarza.

Gość Pomocna dłoń :)
Żadnych tabletek ! tylko i wyłącznie dieta może zadziałaś w oczekiwanay sposób. Ja bym Ci zaleciła, abyś zorbiła sobie ten prosty test na czczo http://www.zaczekac-na-dusze.pl/kuracje-pasozyty-grzybice/grzybice-czy-mam-grzybice-candida.html, możesz też zrobić sobie test na helicobacter pylorii, do kupienia w patece, jeśli to zosatnie wyelimnowane to trzeba by było szuakć dalej, możesz poczytać o zakawaszonym organizmie.