Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość yhymm ja

Czekoladki na podziękowanie dla gości WARSZAWA

Polecane posty

Gość yhymm ja

Witam, poszukuje firmy ktora robi coś takiego byłam na stronie wedla i nic, lindt - nic. Jedynie znalazlam magnat ale niestety nie z warszawy. Moze ktoras tez mysli o takim prezencie i juz sie zorientowala bardziej? Mysle tez zeby odzielnie kupic pudeleczka i czekoladki ktore pozniej porozdzielam ale wolalabym miec wszystko juz gotowe.

Skoro musi być to Warszawa to przejdź się na Chmielną między Domami Centrum a Szpitalną. Tam jest taki dziwny "czekoladowy punkt" nie pamiętam nazwy, ale tam robią takie dziwne rzeczy z czekolady, że może podejmą się wyzwania? To po tej samej stronie co Kino Atlantic

a tam w zakładce paczki świąteczne napisali coś takiego Personalizowana bombonierka z możliwością nadruku dowolnego projektu graficznego, świątecznych życzeń oraz logo klienta. Na zdjęciu przedstawiamy przykładowy projekt. Podobne świąteczne projekty znajdują się na stronie http://pl.fotolia.com/id/26741287 Proszę kliknąć na dole tej strony na ikonkę „ podobne zdjęcia wybrać sobie zdjęcie i wysłać nam link do tego zdjęcia ( proszę wybierać zdjęcia prostokątne). Zaprojektujemy i wykonamy dla Państwa opakowanie z wskazaną wizualizacją. Minimalna ilość w zamówieniu 200 sztuk. Cena zakupu netto personalizowanej bombonierki wypełnionej 6 sztukami pralin o wadze około 70 gram wynosi 17,00pln Termin realizacji zamówienia 21 dni cena: 17 pln egs1065 Więc może właśnie o coś takiego ci chodzi?

Gość zonaKraka
U mnie było Ferrero Rocher, pakowane w taką "sakiewkę" z jakiejś tkaniny, nawet nie jestem pewna jakiej... organzy? Taka przejrzysta... związane na górze wstążeczką i maleńka karteczka z imieniem i nazwiskiem gościa. Wesele niewielkie, więc i o osoby towarzyszące zadbaliśmy. W Warszawie nic nie polecę, ale u nas jest taka kawiarenka gdzie robią nadruki na czekoladkach dla firm, właśnie dla gości- popatrz na kawiarnie z własnymi, wymyślnymi czekoladkami, może akurat takie robią.

Gość jk77i7o7
Dobry prezent dla seniora może mieć wiele postaci. Jedną z ciekawszych opcji są obecnie produkty zapewniające danej osobie mile spędzony czas oraz wiele przyjemności i radości. https://www.harempower.pl/

Gość gr5u
Dobry prezent dla seniora może mieć wiele postaci. Jedną z ciekawszych opcji są obecnie produkty zapewniające danej osobie mile spędzony czas oraz wiele przyjemności i radości. https://www.harempower.pl/