Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lewap

Dlaczego zwycięzcy Idola byli bardzo znani i wiele lat, a ci z mam talent nie?

Polecane posty

Gość lewap

każdy pamieta piosenki typu żałuję, żę cie znałam, żałuję że kochałam itp i wiele długich lat osoby te były znane, natomiast ci z mam talent może pare miesiecy max. Jedynie o Bednarku do dzis troche jest, ale mało i tak :(

Gość scmsao
Bo wszystkie talent show TVN-u to dno. Ani z Mam Talent ani z X-Factora nikt kariery nie zrobił w przeciwieństwie np. do Must Be The Music z polsatu

Gość trollo
sorry, ale kto to niby jest bednarek??? bo ja tylko dziwadło Szpaka kojarzę i to bynajmniej nie z dokonań muzycznych. Natomiast z Idola kojarzę najbardziej: Anię Dąbrowską (najwięcej piosenek), Szymona Wydrę, Alę Janosz (choć też dokonań muzycznych nie kojarzę), Ewelinę Flintę właśnie. Wiem jeszcze, że był Tomek Makowiecki. I to chyba by było na tyle

Gość kato
ja żadnego z tych ludzi nie znam i nie kojarzę gdyż nie oglądam takich dennych programów.

Gość ddfdcd
Szpak to byl w x factor, a Bednarek w mam talent wlasnie. Tez pamietam idola, ale mysle, ze zrobil furore, bo to byl pierwszy tego typu program, a teraz tego jest zaduzo i szczerze mowiac ci spiewacy nie sa zadnym fenomenem.

Gość cdakofkp
W Idolu była też Hania Stach, Mariusz Totoszko z Volvera, Monika Brodka, Sławek Uniatowski, Maciek Silski

Gość ssssssssssfqew
bo wiele przychodzi do mam talent tylko po to, żeby kasę wygrać. Oglądam i widzę: a to jakiś ustatkowany nauczyciel, a to jakiś urzędnik itp. Skoro mają ustatkowane życie to raczej kariera im nie w głowie. I tylko zabierają miejsce innym talentom takim jak akrobaci itp. Faktycznie, tylko o Bednarku słychać. O zwycięzcach wcale.

Gość jolahh
Tym ustatkowanym to niekoniecznie tylko kasa w głowie. Mają swoje marzenia - wczesniej nie mogli ich zrealizować - no to robią to teraz. Kariery pewnie nie zrobią, bo im nie o to chodzi. Ale satysfakcję bedą mieli do końca życia.