Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powolne umieranie

Moglam miec fajnego chlopaka,a przez fobie spoleczna bede sama do konca zycia.

Polecane posty

Gość powolne umieranie

Zaczyna mnie to wkurzac :( Mam prawie 18 lat - koncze na poczatku stycznia.Jestem sama całe zycie, nawet nie mam przyjaciol. Chyba nie jestem taka najgorsza, skoro od czasu do czasu pojawia sie ktos kto moze byc potencjalnym partnerem. Uciekam przed ludzmi. Peszy mnie nawet minimalne zainteresowanie mna. Najlepiej sie czuje gdy kazdy mnie olewa. Tylu fajnych chlopakow przewinelo sie przez kilka lat a ja uciekałam i za kazdym razem sobie mowie ze to zmienie ale tchorze. Glupio sie przyznawac ale nawet balam sie napisac sprawdzian dobrze zeby sie nie wyrozniac, na poprawy balam sie chodzic - zawaliłam rok. Do tego doszło :o Ostatni chlopak byl kilka miesiecy temu. Starał sie 2 miesiace, teraz ma dziewczyne ale widze, ze czasami patrzy smutno. Pewnie mysli ze jest winny takiego traktowania. Co ja mam robić, bo zabijać sie nie chce. Brałam leki ale problem chyba siedzi we mnie.

Gość powolne umieranie
Tez o tym myslalam,ale na poczatku kazdy mysli ze jestem normalna,moze troche niedostepna, ale nie wiedza ze az taki dzikus dlatego sie ulatniam. Jak powiem to podejrzewam ze wezmą mnie za wariatkę. To zbyt niebezpieczne.

Gość powolne umieranie
up

Gość dasdaxx
Ja zawsze byłem sam i mnie to nie przeszkadza a tylko pomogło ponieważ popełniłem o wiele mniej grzechów wymuszonych przez presję towarzystwa i społeczeństwa

Gość opiopi
bralas leki. bylas u psychiatry?

Ja mojego poznałam na forum o FS, więc od początku wiedział o mojej dysfunkcji i akceptował to ;) moze tam poznasz ludzi o podobnych problemach.

Gość sdfdfxx
Szczerze wkurzają mnie grupki ludzi bo nie różnią się od małp kierują się głównie tępymi instynktami i tym aby zaimponować grupie i obronić się przed odrzuceniem, wielu ludzi nie ma innych wartości. Akceptacja za wszelką cenę stała się priorytetem ludzi XXI wieku!!!!!

Gość jolahh
Skoro brałaś leki to znaczy, ze miałaś kontakt z psychiatrą, a nie pomyslałaś o psychologu i terapii?