Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Arahnj

Sex z dużo młodszym facetem

Polecane posty

Gość gooooooooooo
no coz , mam sobie go podarowac ...........? juz sama nie wiem

Gość Daro_37
Ale zaraz, zaraz. Czegoś tu nie rozumiem? Wiem, że Ty chcesz, ale to on powinien się postarać. Nie powinnaś pokazywać jak bardzo Ci zależy, żeby nie okazało się, że on jest górą. Inaczej już przegrałaś.

Gość gooooooooooo
a tam ............Daro , przeciez wiesz jacy sa faceci , niech sie cieszy , a mnie to tez sprawia przyjemnosc takie starnie , zawsze to o mnie sie starano:)

jeśli kręci Cię samo "stranie się" to nie żałuj sobie.....sama gra moze być równie ekscytująca ja finał.... A jesli szkoda Ci na to czasu.....to jak wspomniałaś problemu z facetami podobno nie masz ;)

Gość gooooooooooo
on jest taki slodki , warto sie postarac :)

Gość gooooooooooo
Daro a ciebie kreca mlode laski? takie 22 letnie?

Gość Daro_37
To zależy. Młodsze, starsze. Dla mnie wiek nie jest określony. Są ładne 20 latki, ale znam też 45-kę, której nie jedna 20 może pozazdrościć.

Gość Potezny
Sam bylem z kobieta starsza o 13 lat bylo bosko chodz musze sie pochwalic ze mam czym zaspokoic

Gość gość
Gdy miałem 28 lat miałem roczny romans z wdową 56 lat. Miała 2 córki jedna w moim wieku druga 2 lata starsza, ale jej córki mi się nie podobały.

Gość gość
i co dogodziłeś córkom ?

Gość gość
Ja (33 l.) miałam kilka razy seks z 21-latkiem. Było bosko! Dobrze obdarzony, namiętny, czuły, seks co prawda krótki bo szybko kończył ale za to mógł po 5-6 razy jednej nocy. Wcześniej miałam tylko dwóch kochanków( moich eks narzeczonych), jeden z nich obecnie ma 38, drugi 50 i do małolata nawet się nie umywali!

Gość gość
mialam dwóch chłopaków mojej córki. Pocieszyłam ich kiedy z nimi zerwała.....ostatnio obu naraz:} super

Gość gość
Mam 7 lat młodszego,boski jest

Gość gość
Mam 53 lata i wiele razy dymali mnie chłopcy po 19 lat, uwielbiam ich twarde i młode k***sy, mimo to że szybko się spuszczają to mogą kilka razy w nocy mnie rżnąć.

Gość gość
Moze 53 latko chcesz z 28 latkiem

Gość TeenLickMomsMilf
: Jestemoże chętna na Sex bez zobowiązań z dużo młodszym facetem kocham milf mamy moim rozsądkiem jest przedział wiekowy 18 45 kocham starsze PANIE są z******te mogę lizać myszkę pupe sudki orgazm przeżyjesz tak jak pierwszy z rozkoszy bedzież prosiła żeby przestać lizać twoją d**eczkę i brzoskwinkę aż soczek będzie się lał

Gość BoysTeenLoveLicksMams
Hmmm tylko ja jestem chłopakiem młodym :D lubiący dojrzałe panie typu mam milf hehe :P

Gość gość
Kiedy miałem 20 lat i byłem w woju byłem pomóc przy instalacji nowego TV ( bo akurat na tym się znałem i mnie to poprosili ) pewnej starszej Pani której mąż ( trep ) wyjechał na misje :) gdzieś do innego kraju miała około 40-44 lata :) , po instalacji TV itp w podzięce Pani postawiła koniak i po niedługim czasie rozmowy o sprawach erotycznych - wylądowaliśmy w łóżku :) - miała bardzo śliczna i ciasna bułeczkę :) - po tym jeszcze kilka razy byłem u niej i w niej - zawsze był taki ogień że konik był zajechany jak po westernie .

Gość gość
...waliłeś panią pułkownikową? :-)