Gość llliilllii Napisano Październik 28, 2012 Czy ktoś robił nos u dr Szczyta i jakie są terminy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zszokowona iwona84 Napisano Październik 28, 2012 ja robiłam tam pierogi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość llliilllii Napisano Październik 28, 2012 czekam na poważne odp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zszokowona iwona84 Napisano Październik 28, 2012 serio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość julka 001 Napisano Styczeń 10, 2013 Witajcie. Chciałabym dowiedzieć się jak teraz przedstawia się sytuacja u dr Szczyta. Czy są odległe terminy konsultacji czy opinie pacjentów są pozytywne. Potrzebuję rady w zakresie pełnej korekty nosa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość poszukującann Napisano Luty 3, 2013 ponawiam pytanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tylko jedna chwila 0 Napisano Kwiecień 12, 2013 terminy oczekiwania na operacje to ok.9 miesięcy od wpłaty zaliczki w wysokości 1000zł, na konsultacje 4-5miesięcy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość na konsultacje Napisano Kwiecień 12, 2013 czeka sie teraz rok, pierwsze terminy do wrzesien 2014 na operacje kolejne 9 miesiecy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 Witaj, Mam termin konsultacji na luty 2014 - ja jestem już po operacji (listopad 2013). Chętnie odsprzedam mój termin bowiem na wizytę kontrolną jeszcze za wcześnie dla mnie. Możliwość spotkania się w Wawie by móc zadzwonić wspólnie do kliniki i zmienić dane osoby. Pozdrawiam, ow-aga@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 Odsprzedanie terminu u Dr Szczyta za 200 zł - termin luty 2014. Pozdrawiam, ow-aga@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 6, 2014 To ile w końcu chcesz? 1000 czy 200 bo gdzie indziej napisałeś, że 1000 zł. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owaga 0 Napisano Styczeń 6, 2014 Uprzejmie proszę o kontakt mailowy - ktoś tu się podszywa pode mnie. Odstąpię termin konsultacji na luty 2014 za 200 zł. ow-aga@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Dr szczyt Napisano Styczeń 18, 2020 Odstąpię termin konsultacji u dr szczyta na dzień 24 stycznia 2020, beatka0687@tlen.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szukamterminu 0 Napisano Październik 26, 2020 Odkupię termin konsultacji do dr Szczyta, czym szybciej, tym lepiej. Ew zamienię się (mam termin na październik 2021). szukamterminu@gmail.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Claire0813 0 Napisano Styczeń 22, 2021 (edytowany) Odkupię termin konsultacji u dr Szczyta. sanderka.lucilka@gmail.com Edytowano Styczeń 22, 2021 przez Claire0813 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach