Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nvodnsbwsiob

Industrial

Polecane posty

Gość nvodnsbwsiob

fdfdsfdfbd

Gość nvodnsbwsiob
Przepraszam za pierwszy wpis, ale nie mogłam założyć wątku, a jak wpisałam coś w stylu" bfjbf" to mi się założył temat;p Do rzeczy: Wczoraj zrobiłam industriala i żałuję... Bo mam za krótki kolczyk, który wżyna mi się w małżowinę uszną delikatnie... Przemywam solą fizjologiczną i octaniseptem. Nie boli, oprócz tego jak dotykam. Opuchlina największa nie jest. Nie ma żadnej wydzieliny. Tylko dzisiaj rano miałam zaschniętą krew na uchu... Ale oczyściłam i jest w miarę ok. Studio w którym robiłam okazało się totalnie nie profesjonalne, bo po pierwsze za krótki kolczyk i kazano mi przemywać H202, więc gratulacje...-.- Nie mogę nim ruszać w górę i w dół, bo czytałam że tak trzeba, więc chociaż nim okręcam. W życiu bym u nich nie zrobiła, gdybym wiedziała, że tak jest. Ale u mnie w mieście nigdzie więcej tego nie robią, a strasznie się napaliłam na tego indutriala... Dobrze, że nie wpadli na pomysł użycia pistoletu. Ogólnie podsumowując chciałam zapytać, czy mogą wyniknąć jakieś komplikacje związane z tym za krótkim kolczykiem? Czy mogę nim okręcać? Zdjęcie: http://img7.imageshack.us/img7/7384/industrialy.jpg