Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lenka94

rwa kulszowa :((( pomocy!

Polecane posty

Gość lenka94
Jak to rezonans może wprowadzić w błąd ? Bez przesady ... Właśnie na nim wyjdzie czy jest to coś od kręgosłupa,zwyrodnienia czy coś ... I wtedy lekarz dalej wie co ma robić.

Gość lenka94
Nie dziękuję ... wzięłam już tabletkę,zrobiłam posłanie na podłodze i idę spać .

Właśnie. bo wtedy wiadomo z czym walczymy. Bo jeżeli niczego nie będzie to moga byc też sprawy ginekologiczne.

Najlepszy na kręgosłup jest jednak twardy materac, ale jednocześnie miękkie łożko to morderstwo kręgosłupa.

Gość lenka94
Seractil 400 mg. No ciepło jest,mama ułożyła jakieś 4 koce,ale i tak twardo jest ...

Coś na bazie ibuprofenu, średnio pomaga. Ale każdy reaguje inaczej, Ja w mniejszych bolach też brałam ibuprofen, przy mocniejszych tramal (ale tu trzeba bardzo uważać żeby sie nie uzależnić), ja nienawidze brać tabletek, więc nie miałam problemu. :)

Gość Lenka94
W środę pójdę ponownie do rodzinnej,żeby mi coś wypisała na długi weekend jak coś ... i zobaczymy co powie.

Gość chgchh
Lenka94,to nie masz co chodzic po rodzinnych,tabletkami sie faszerowac to nie jest leczenie,tylko profesjonalne masaze z akupresura moga pomóc

Gość lenka94
Poczytaj wcześniejsze wypowiedzi ... Mam masaże . A chyba łykam przeciwbólowe,bo wątpię,ze byś wytrzymała momentami taki ból ...

Gość chgchh
Nie no wspierac sie mozna casem przeciwgólowym srodkiem,tlko po co Ci tu rodzinny??

Gość lenka94
Bo może polecić dobrego neurologa w razie coś.

Gość Lenka_nowa
Lepiej niech od razu lek. rodzinny da Ci skierowanie do neurologa, bo niestety lek. POZ zazwyczaj myślą że wiedzą wszystko najlepiej i faszerują człowieka tabletkami albo antybiotykami zamiast posłać do specjalisty. Współczuję Ci bólu, sama wiem co to ból kręgosłupa (mam dyskopatię lędźwiową) i jak trudno wysiedzieć na zajęciach, jak człowiek najchętniej by tylko leżał, bo inaczej nie może wytrzymać :( ja też miałam masaże, później akupunkturę ale ulgę w bólu przyniósł mi rezonator biofotonowy. No i zrobienie sobie wolnego. A jak przestało tak boleć i drętwieć, zabrałam się za ćwiczenia. Życzę Ci szybkiego powrotu do zdrowia i ulgi w cierpieniu. Idź do specjalisty. Pozdrawiam

Gość lenka94
Dziękuję bardzo :) Akurat ja mam świetnego lek.rodzinnego. Dostanę skierowanie gdzie tylko chcę. Dosłownie kobietka zrobi dla mnie wszystko,więc udam się do niej i porozmawiam z nią. Teraz akurat też wolne zrobiłam od szkoły,jutro tyko pójdę na godzinę zaliczyć sprawdzian i do domciu leżeć.

Gość i znowu tu są
rezonator biofotonowy -UWAGA!!!!!!to są naciągacze.Metoda jedna z tych co "na wnuczka" naciagają starszych ludzi.

Gość lenka94
Dlaczego tak sądzisz ? Pytam się,bo nigdy nie miałam z tym do czynienia.

Gość gość
Rwa kulszowa jest bardzo ciężka ndo leczenia , może trwac nawet do pół roku . Wszystko zależy jakie masz zmiany w kręgosłupie lędźwiowym

Gość gość
Autorko radzę Ci również ubierać się cipło teraz , bo rwa nie lubi zimna , czym cieplej się ubierzesz tym mniej boli . Wiem sama po sobie bo to miałam nie raz

Gość gość
ciepło , miało być

Gość gość
To sobie polecaj,a nie zawracasz tu innym dupe

Gość Martyna

Skąd jesteś? Bo ja ze Szczecina mogę ci szczerze polecić terapie przeciwbólowe w medivit. Naprawdę różnica po regularnej terapii ogromna 

Gość z natury

Bardzo skuteczny jest Reumpapai, a dodatkowo to roślinny preparat.