Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

TRUCIA87

Bolące sutki .....

Polecane posty

Hej dziewczyny :) Mam pytanie, dzisiaj jest mój 11 dzień cyklu, od wczoraj bolą mnie sutki przy dotykaniu, ściskaniu.... Nigdy wcześniej tak nie miałam, może to objaw zbliżającej się owulacji ??? Dzisiaj doszedł lekki ból podbrzusza. @ powinnam mieć dopiero 15.11 więc troszkę czasu jest. Dodam że staramy się o dzidziusia .... :):) Pozdrawiam.

Gość najlepeij nie mierz nie licz
staraj sie na luzie....

Staramy się ale właśnie jest to na luzie.... nie świruje, nie wkręcam sobie, nie stosuje żadnych obliczeń itp.... tylko nigdy nie bolały mnie sutki.... nigdy. Nie wiem co mam myśleć , pozmieniało mi się czy co??

Podnosze.... dzisiaj 19 d.c. I nadal mnie sutki bola przy dotyku. Nie wiem co to moze byc.

mnie tak bo lały jak byłam w ciązy w tedy nie wiedziałam ze jestem,to był jakis może 4 tydzień myslałam ze zwariuje sutki mnie bolały jak poparzone i brzuch bolał.

Gość zau
A tam, nic też może nie znaczyć taki ból. Ja miałam bolące piersi raz w jednym cyklu od połowy. Myslałam że zaszłam a okres nadszedł jak zwykle. A gdy zaszłam faktycznie to żadnego bólu nie było -wszystko jak w normalnym cyklu.