Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tonacy chwyta sie brzytwy

czy ktos z was pil pokrzywe?

Polecane posty

szczegolnie na tradzik? pomoglo? w jakim czasie? a moze piliscie na cos innego?

a idioci (jak ty) w ogole nie powinni wychodzic z domu, internet tez nie jest dla was

Gość GaryŁeber
ja piję od 3 miesięcy na wypadanie włosów. Równocześnie stosuję naftę kosmetyczną i odżywkę Radical. Mi pomogło ( w miarę) Zaszkodzic Ci na pewno nie zaszkodzi i trochę może pomóc Na trądzik dobre też są drożdże (obrzydlistwo moim zdaniem, ale podobno bardzo skuteczne)

drozdze pilam pare lat temu, ale nie pomogly... probowalam juz chyba wszystkiego, a to cholerstwo nie znika... wg dermatologa to potrzebuje tylko masci, ewentualnie pigulki, ale one nie lecza a hamuja tradzik... a ja wolalabym wyleczyc wiec zastanawialam sie nad pokrzywa, slyszalam ze dziala na wiele rzeczy

gary, co do wlosow to ja szukam czegos skutecznego do wlosow puszacych sie. nie moge wyjsc z rozpuszczonymi wlosami, bo zamiast gladkich mam siano sterczace i spuszone, chociaz sa generalnie niby w nienajgorszej kondycji

Gość na puszące sie wlosy polecam
olejowanie wlosow, olejem czy kokosowym, czy sesą czy też henaara (moje ulubione oleje). Na efekty troche trzeba poczekac ale dzialaja cuda0

Gość GaryŁeber
pokrzywa na pewno Ci nie zaszkodzi (jest bardzo dobra na cerę, włosy i paznokcie), ale też się nie spodziewaj cudów jeżeli masz tak chorobowy ten trądzik A jeżeli chodzi o włosy (te osłabione, wypadające) to super sprawą też jest sok z czarnej rzepy,na którą jest teraz sezon. Trzeba zetrzeć na tarce, odcisnąć, natrzeć włosy, zawinąć w worek/folię na to ręcznik i potrzymać min. pół godziny. Już po kilku zastosowaniach widać ogromną różnicę. Cuchnie okropnie, ale działa cuda

Gość pokrzywa,jest również bardzo d
obra przy kłopotach z nerkami :) ale chyba najlepsza jest świeża parzona niż te herbatki z apteki.wiem że teraz ciężko ją znaleźć,ale warto zbierać ja w lasach jak najdalej od drogi,wiosna w okolicach kwietnia.pozdrawiam i życzę zdrowia.

ehh dzieki za rady, ja wariuje i w depresje wpadam, bo ciagle cos jest nie tak, nie tylko zdrowie ale i uroda, czego ja nie probowalam... i ciagle szukam czegos co w koncu pomoze :(

a czy probowalas mydla alepp z olejem laurowym? tego dokladnie http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=34780 Ja wyleczyłam nim łuszczyce, polecilam go kolezance z tradzikiem wlasnie i jak miala tradzik nie tylko na twarzy ale i na plecach po niecalym miesiacu wszystko jej zeszlo i do tej pory stosuje to mydlo bo naprawde jest swietne. Mozesz kupic z 70% oleju laurowego, lepsze dzialanie

Gość GaryŁeber
a gdzie kupić to mydło?

ja zamawiam go na allegro, w sklepach nie widzialam, chociaż w zielarskich mozna poszukac. Naprawde polecam z calego serca to mydlo bo jest cudowne i leczy chyba wszystko. Z rersztą wystarczy poczytac opinie na wizazu

ja czytalam dobre opinie o mydle dermaglin, z zielona glinka, dziewczyny zachwalaly, ze pomaga przy tradziku, u mnie nie pomoglo, a dermatolog powiedziala ze przy tradzikowej cerze lepsze sa plyny niz mydla