Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość felicyta292929

NIE POTRAFIE O NIM ZAPOMNIEC, CHOC BARRRDZO CHCE!!

Polecane posty

Gość felicyta292929

MOJE DROGIE KOLEZANKI POMOZCIE MI!!! NIE MAM KOMU SIE WYGADAC, BO NIKT NIE WIEDZIAL O TEJ ZAKAZANEJ MILOSCI!!!! WIEC TAK, BARDZO BARDZO CHCIALABYM ZAPOMNIEC O SWOJEJ WIELKIEJ SZALONEJ MILOSCI! ALE NIE POTRAFIE! JUZ MNIE TO WYKANCZA! STRACILAM CHCEC DO ZYCIE, CZESCIOWO ZAMKNELAM SIE W SOBIE! JEST CORAZ GORZEJ, A NIBY CZAS LECZY RANY!! NIE SADZILAM NIGDY, ZE TAK SIE ZAKOCHAM I TAK SIE POZNIEJ ROZSYPIE! NIBY UCHODZE ZA SILNA OSOBE, ZAWSZE WSZYSCY ZASIEGAJA U MNIE RAD JAK MAJA PROBLEM, BO NIBY JA SOBIE ZE WSZYSTKIM TAK SWIETNIE RADZE! A NIE UMIEM SOBIE PORADZIC Z JEDNYM MEZCZYZNA! WIEC OPOWIEM WAM O SWEJ PIEKNEJ MILOSCI! NAPISALAM, ZE TO BYLA ZAKAZANA MILOSC, BO ,,ON" BYL AKURAT W SEPARACJI, NIE MIESZKAL JUZ ZE SWOJA ZONA, NIC ICH NIE LACZYLO! ZABIEGAL BARDZO DLUGO O MOJE WZGLEDY - PONAD POL ROKU, CHOC BYL/JEST W MOIM TYPIE, WLASNIE TACY MEZCZYZNI PRZYKOWALI MOJA UWAGE! BYLAM NIE UGIETA, NIE CHCIALAM SIE SPOTYKAC Z CZLOWIEKIEM, KTORY, MA NIE UREGULOWANE SWE POPRZEDNIE SPRAWY I POZA TYM ROZWODNIK, MYSLALAM, ZE MOZE JEST Z NIM COS NIE TAK:) AZ WKONCU PO TYLU JEGO PROBACH ZGODZILAM SIE NA SPOTKANIE! OKAZALO SIE, ZE SWIETNIE SIE DOGADUJEMY, MAMY PODOBNE ZINTERESOWANIE, SLUCHAMY TEJ SAMEJ MUZYKI ITD! SWIETNIE BAWILAM SIE W JEGO TOWARZYSTWIE! I TAK BYLO NASTEPNE SPOTKANIE I NASTEPNE AZ ZOSTALISMY PARA! ,,ON" BYL CUDOWNY, DOSKONALY POD KAZDYM WZGLEDEM! SPOTYKALISMY SIE PRAWIE CODZIENNIE, JEZDZILISMY NA WAKACJE, BYL SPONTANICZNY, WIELE RAZY MNIE ZASKAKIWAL, ZAKOCHIWALAM SIE CORAZ BARDZIEJ! DZWONIL, PISAL, BYL UROCZY, KOCHANY, ZABAWNY, IDEALNY DLA MNIE, POPROSTU WYMAZONY KSIAZE Z BAJKI! MOJA BAJKA TRWALA 1,5 ROKU! DOSTAL ROZWOD, W MIEDZY CZASIE, MYSLALAM ZE WKONCU, BEDZIEMY, ZE TAK POWIEM LEGALNIE! A ON PRZYSZEDL DO MNIE KTOREGOS DNIA I POWIEDZIAL - ZAKOCHALAM SIE,PRZEPRASZAM, POCALOWAL MNIE I WYSZEDL! STALAM JAK WRYTA, NIE MOGLAM ANI SIE RUSZYC, ANI NIC POWIEDZIEC! SWIAT MI SIE ZAWALIL! LZY PLYNELY I PLYNELY! PRZEPLAKALAM CHYBA CALY TYDZIEN! NIE WYCHODZILAM Z DOMU! DLACZEGO ON TAK ZROBIL!! ROZKOCHAL MNIE W SOBIE, A POZNIEJ WYRWAL MI SERCE, PRZEZUL I WYPLUL! TAK SIE CZUJE! MINELO OD TEGO CZASU DWA LATA! WYSZLAM W TYM CZASIE ZA MAZ! KOCHAM SWOJEGO MEZA, ALE TO NIE JEST TO I NIE JEST TO TAKIE UCZUCIE JAK DO TAMTEGO! JESTEM W POLOWIE SZCZESCLIWA, BO NIE UMIEM UWOLIC SIE OD PRZESZLOSCI!!! CHOC BARDZO CHCE!! ALE NIE UMIEM O NIM ZAPOMNIEC! NIE UMIEM! ON BYL SPELNIENIEM MOICH MARZEN! ZROBILAM WIELE, ZEBY WYBIC GO SOBIE Z GLOWY - WYRZUCILAM WSZYSTKIE NASZ WSPOLNE ZDJECIA, ZMIENIALAM NUMER TELEFONU, BO WYSYLAL MI NP ZYCZENIA SWIATECZNE, A WTEDY WSPOMNIENIA WRACALY I BOL SIE NASILAL! POKASOWALAM WSZYSTKIE WIADOMOSCI EMAILOWE OD NIEGO, USUNELAM PROFILE Z KONT SPOLECZNOSCIOWYCH, ZEBY TYLKO GO NIE OGLADAC! MYSLALAM, ZE WTEDY ZAPOMNE! ALE NIESTETY, TO NIC NIE DAJE! NIE MAM Z NIM JUZ JAKIEGO KOLWIEK KONTAKTU! ZADKO GO WIDUJE, NA CALE SZCZESCIE! ALE MIESZKAMY W NIE DUZYM MIESCIE I JEST NIESTETY CZASMAI ,,MUSIMY" SIE GDZIES SPOTKAC! SERCE WTEDY BIJE MI JAK SZALONE, CALA AZ DRZE!! UCIEKAM ZEBY Z NIM NIE ROZMAWIAC, BO ZAWSZE ZAGADYWAL JAK SIE GDZIES SPOTKALISMY! CHOC PEWNIE I TAK NIE WYDUSILABYM Z SIEBIE ANI SLOWA, SCISKA MNIE W GARDLE I LZY NAPLYWAJA DO OCZU!!!!! UWIERZCIE MI, ZE ZROBILAM WSZYSTKO BY GO SOBIE WYBIC Z GLOWY, ALE TO NIC NIE DAJE! NA SAMA MYSL O NIM LZY SAME PCHAJA SIE DO OCZU! TERAZ TEZ PLACZE:) NIE WIEM JUZ CO MAM ROBIC, MECZY MNIE TAKIE ZYCIE! NIE WIEM CZY MOZE ISC DO PSYCHOLOGA, MOZE ON COS PORADZI, BO JA SAMA SOBIE NIE DAJE RADY!!!!!! WSTAJE - MYSLE O NIM, IDE SPAC - MYSLE O NIM!!!! CHOC BRONIE SIE PRZED TYM!!! NAJGOZEJ JAK GDZIES W RADIU USLYSZE JAKAS JEDNA Z ,,NASZYCH" PIOSENEK, OBOJETNIE GDZIE BYM NIE BYLA TO ODRAZU PLYNA MI LZY! WSPOMNIENIA TAK WRACAJA!!!! POMOZCIE!!!! PROSZE!!!! MAM 29 LAT, CALE ZYCIE PRZEDE MNA! WIELE WSPANIALYCH CHWIL, CHCE Z NICH KOZYSTAC! CHCE CIESZYC SIE ZYCIEM TAK JAK KIEDYS, A NIE CIAGLE ZYC PRZESZLOSCIA!

Gość eghel
wiesz.. podłe jest tylko to że wyszłaś za mąż kochając innego...

Gość eghel
mogłaś nie wychodzić za mąż!! mogłaś odczekać jakiś czas i dalej mieć z nim kontakt..skoro teraz się tak męczysz.. ech, albo żyjesz teraz marzeniami i złudzeniami.. bo on jest nieosiagalny a mąż - nudny.

odpowiem Ci brutalnie na twoje wolanie o pomoc .Masz chora glowe i w niej pierdolnik.Tak doslownie.Nie umiesz logicznie poukladac sobie calej sytuacji. Gdybys logicznie myslala, to facet zabawil sie Toba w trudnym momencie swego zycia.Zrzul Cie jak gume a potem wyplul. W swej glowie zrobilas mu OLTARZ , jak jakiemus swietemu . Jest to chore i krzywdzace . Dla siebie samej i meza . Zaden psycholog za Ciebie nie odwali kreciej roboty.Ty powinnas sama spojrzec na siebie , jak na osobe chora i z boku . Psycholog moze pomoc w ocenie sytuacji ,ale praca jest twoja.Im szybciej uporasz sie z tym , tym masz wieksza szanse , ze nie dostaniesz znow kopniaka od meza i zycia .Nikt nie chce byc kolem zapasowym . A do takiej roli sprowadzilas meza.

Gość gghhgghgh
Z tego co napisałaś wnioskuję ze to jest typ romantyka skakającego z kwiatka na kwiatek. On się chyba nie nadaje do poważnego związku. Z resztą, już raz się rozwiódł i to coś mówi. On opiera swoje życie jedynie na samych uczuciach a wiadomo że uczucia nie są trwałe. Zakocha sie to idzie do swej miłosci, potem odkocha i idzie do następnej w której sie zakochał. To nie jest właściwe postępowanie. Fakt, ma dar do rozkochiwania w sobie kobiet i to sprawia że może je zmieniać. Nie warto rozpaczać po nim.

Gość kbr21
witam Zapraszam na konsultacje do mnie. Pomogę Wam jak tylko będę mógl. Bedę Waszym najlepszym przyjacielem i słuchaczem. Doradzę w każdej sytuacji, pomogę wybrać najlepsze rozwiązanie oraz wyjście z sytuacji. Pomagam z dziedziny psychologii, pomagam rozwiązać problemy życiowe , seksuologii, życia erotycznego, doradztwa małżeńskiego oraz na poziomie partnerstwa , pomoc oraz wsparcie duchowe. Gwarantuje 100% dyskrecji zapraszam serdecznie!!!!! mój email: smartes1@o2.pl

Gość Nigdy juz nie bede Twoja...
Ja mam tak samo...Potrafie go rok nie widziec i nic mi nie przechodzi...

Gość ta ksie zastanawiam
Czt ktośrobił urok miłosny i tej szeptuchy z www.okulta.com.pl ?

Gość gość
Dla mnie te kilka miesiecy po rozstaniu byly najgorsze, nie wiedzialam co ze soba zrobic. Po prostu ta wszechogarniajaca wsciekosc mnie rozsadzala. Nie bylam w stanie usiedziec w miejscu, caly czas musialam cos robic, wychodzilam, jezdzilam, biegalam, tanczylam, nawet na karate sie wowczas zapisalam. Ale to nic nie dało. Po prostu musiałam Go odzyskać, nie było innej drogi. No i to zrobiłam. Zamówiłam urok miłosny na http://urokmilosny24.pl i on wrócił. Teraz znowu jest tak jak powinno być.