Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kataleja86

sex w 12dc -przerywany

Polecane posty

Gość kataleja86

Czy któraś z was zaszła w ciążę stosując stosunek przerywany w 11 i 12 dc.Cykle mam 28-29 dniowe. Dziękuję i proszę o info.....

Gość TOPKA
hmm ciezko powiedziec, jesli chcesz sie dowiedziec czy mozesz byc w ciazy to jak najbardziej tak przy 28 dniowym cyklu od 11,12 masz juz plodne, plemniki moga zyc w pochwie nawet kilkadiesiat godzin wiec stosunek przerywany bez innych zabezpieczen nie jeste pewnikiem ze nie zaciazysz...hmm nie wiem czy chcesz byc w ciazy czy nie...:)

Gość TOPKA
zrob test w dniu spodziewanej @ jesli ta sie nie pojawi i bezie jasne, a teraz milego umierania z niepewnosci ;) hehehe

Gość kataleja86
mam nadzieję,że mąż zdążył na czas..... Czytałam ,że w niektórych przypadkach kobiety stosują tą metodę po parę lat i udaje im się.

Gość Perw mobilna
Nie rozumiem takich ludzi. :o

Gość TOPKA
ja z mezem znam sie 5 lat, czesto uzywalismy prezerwatywy, ale byly tez stosunki przerywane, oczywiscie gdybysmy wpadli nic by sie nie stalo...:) ale nie wpadlismy ... wiec nie wiem czego nie rozumiesz perw....

Gość Perw mobilna
Nie rozumiem ludzi, którzy nie chcą dziecka i stosują tak idiotyczne "metody".

Gość kataleja86
jak na razie inne metody nie wchodzą w grę -niestety.Mąż często wyjeźdza więc pozwoliliśmy sobie na sex w tych dniach,bo w innych okolicznościach w te dni wstrzymujemy sie od współżycia(jestem w trakcie dopasowywania mi antykoncepcji,gdyz nie mogę stosować wielu zalecanych na rynku)

Gość TOPKA
a ja nie chcialam dziecka, ale gdyby bylo to bysmy sie cieszyli. a teraz chcemy ale narazie w tym temacie pod gorke..... nie generalizuj perw bo to nie fair,nie pakuje sie wwszystkich do jednego wora!

Gość Perw mobilna
A w którym miejscu ja generalizuję? :o Napisałam, że nie rozumiem ludzi, którzy stosują metody o niskiej skuteczności w momencie kiedy NIE CHCĄ dziecka i w momencie gdy jest taka możliwość to się "srają". 🖐️

Gość TOPKA
piszesz "nie rozumiem takich ludzi..." ale skad wiesz czy autorka chce miec dziecko czy nie, badz tez czy nie chcac gdy bedzie je miala to bedzie dla niej tragedia.?????? generalizujesz....

Gość Perw mobilna
Wiem, że nie chce, bo o tym napisała. 🖐️

Gość alphaville
Moja siostra tak zaszła :) Ja właśnie dlatego jeśli chcę współżyć bez zabezpieczenia określam sobie dni płodne mikroskopem owulacyjnym ;)

Gość ranamana
A ja zrobiłam tak samo jak Ty i właśnie dzisiaj zaczynam 11 tydzień ciąży :)